Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kotimaa

Pelicansin ravintolatoiminta laajenee Lahden torille – uusi kesäterassi aukeaa vappuna

Pelicans omistaa myös Isku-Areenan yhteydessä toimivan Ravintola Lämärin.

Pelicans ilmoitti tänään avaavansa vappuna Lahden torille uuden terassiravintolan. Yli 200 neliöinen terassialue sijoittuu Lahden kauppahallin ja Vapaudenkadun kulmaan ja sen on määrä palvella asiakkaita aamuyhdeksästä iltamyöhään viikon jokaisena päivänä koko kesän ajan.

– Tunnelmaltaan haluamme luoda paikasta viihtyisän olohuoneen, johon lahtelaisten ja ulkopaikkakuntalaisten on helppo tulla ja viihtyä. Panostamme hyvään asiakaspalveluun, viihtyisään miljöön ja laadukkaisiin tuotteisiin, kertoo kesäterassin ravintolapäällikkö Niko Pyykönen.

Aamuisin terassilla tarjotaan kahvia sekä lähituottajan tuoreita leipomotuotteita ja päivällä tarjonta keskittyy juomatarjoiluun ja street food -ruokaan. Pyykösen mukaan mojitosta tulee terassin erikoisjuttu, jota tarjotaan monessa eri muodossa.

– Hyvä mojito on puuttunut Lahesta ja se on kuitenkin kesästä toiseen kysytyimpiä drinkkejä. Ruokapuolella lihamukit kana-, kasvis- ja lihavaihtoehdoilla tulevat olemaan erikoisuutemme. Valmistamme kaiken itse vartaista chilikastikkeisiin, Pyykönen lupaa.

Kesän aikana terassilla kuullaan elävää musiikkia muun muassa DJ:den voimalla, minkä lisäksi erilaiset teemaillat kuuluvat uuden terassin konseptiin. Pelicansin pelaajiakin tullaan kevään ja kesän aikana terassilla näkemään. Kausikorttilaisille ja Pelicansin-kannattajille luvataan vaihtuvia huipputarjouksia kesäterassin palveluista.

Terassisuunnitelmat tuntuvat olevan pelikaaneilla nimeä vaille valmiit. Nimeä uudelle kesäterassille voi ehdottaa Pelicansin Facebook-sivuilla.

Ruska Paronen
ruska.paronen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi