Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kotimaa

Metsälehti: Keskustan kannatus puolittunut metsänomistajien keskuudessa

Metsälehden mukaan keskustaa ilmoittaa äänestävänsä 23 prosenttia metsänomistajista, kun vastaava luku vuonna 2015 oli 46 prosenttia. Kuvassa Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä paneelissa Helsingissä. LEHTIKUVA / ANTTI AIMO-KOIVISTO

Keskustan kannatus metsänomistajien keskuudessa on pudonnut rajusti tämän eduskuntakauden aikana, uutisoi Metsälehti. Lehden mukaan keskustaa ilmoittaa äänestävänsä 23 prosenttia metsänomistajista, kun vastaava luku vuonna 2015 oli 46 prosenttia.

Keskusta on kuitenkin edelleen suosituin puolue metsänomistajien keskuudessa. Kokoomusta ilmoitti äänestävänsä yli 18, SDP:tä 16 ja vihreitä noin 13 prosenttia metsänomistajista. Perussuomalaisten kannatus on niin ikään 13 prosenttia.

Aiemmin keskustan kannattajiksi tunnustautuneita on tulevissa vaaleissa siirtymässä etenkin perussuomalaisten, vihreiden ja kokoomuksen kannattajiksi.

Kyselyn toteutti Metsälehdelle Taloustutkimus , ja siihen osallistui tammi-helmikuussa 731 metsänomistajaa. Kannatuslukujen virhemarginaali on 3,3 prosenttiyksikköä suuntaansa.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi