Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kotimaa

Kolumni: Minä olen Teuvo Hakkaraisen suuri tukija

Hakkarainen on markkinoinnillinen nero, kirjoittaa Ville Grahn.

Olen äänestänyt ainakin kolmea eri puoluetta, jotka ovat olleet poliittisen kentän eri laidoilta. Teuvo Hakkaraista (ps.) en ole äänestänyt, tuskin äänestän tulevaisuudessakaan.

Työni kautta olen kuitenkin osallistunut Hakkaraisen tukemiseen. Hänet on mainittu kansanedustaja-aikanaan Sunnuntaisuomalaisessa 36 kertaa. Esimerkiksi suurimman oppositiopuolueen SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne on mainittu 23 kertaa ja kokoomuksen puheenjohtaja, valtiovarainministeri Petteri Orpo 13 kertaa.

Hakkarainen saa valtavasti huomiota siihen nähden, että hän on vain syrjäseudun rivikansanedustaja, jonka valtiopäivätoimissa ei ole paljon kertomista.

Julkisuuteen Hakkarainen pääsee jatkuvan sähläämisensä vuoksi. Olemme piikitelleet häntä muun muassa neekeriukkopuheista, ryyppäämisestä moottoripyöräjengin kanssa, alastonkuviensa lähettelystä, hulppeista kilometrikorvauksista ja yrityksestä maksattaa Audinsa korjauslasku veronmaksajilla. Lisäksi hän on saanut sakot räikeästä ylinopeudesta, rasistisesta Facebook-kirjoittelusta sekä edustajatoverinsa pahoinpitelystä ja seksuaalisesta ahdistelusta. Perjantaina ahdistelutuomiota vielä kovennettiin hovioikeudessa.

Kenen tahansa muun ura olisi jo mennyttä, mutta Hakkarainen on markkinoinnillinen nero. Hän on onnistunut hankkiutumaan asemaan, jossa negatiivinen käytös muuttuu positiiviseksi julkisuudeksi.

Maanantaina Hakkarainen aloitti valtakunnallisen rasisminvastaisen viikon selittämällä kaikissa suurissa tiedotusvälineissä, miksi hänen vaaliautoonsa on teipattu: ”Matu, mistä tulet? Sinne menet!” Matu on halventava nimitys maahanmuuttajalle, mutta Hakkaraisen mukaan hänen autonsa kyljessä lyhenne tarkoitti maaseudun tulevaisuutta eikä suinkaan maahantunkeutujaa.

Viime viikolla kansanedustaja visioi, että pian meille syötetään lähinnä ötököitä ja lihansyönnistä tulee rikos. Kukaan ei tosin ole sellaista ehdottanut.

Mitä enemmän Hakkarainen sekoilee, rötöstelee ja hölisee älyttömyyksiä, sitä enemmän hän pääsee uhriutumaan. Aivan normaalit uutiset ovat ”mediaeliitin ajojahtia”, joka vain kiihdyttää ”kansanmiehen” kannattajia.

Eduskuntavaaleihin on kolme viikkoa. Ole hyvä tästäkin ilmaisesta mainoksesta, Teuvo.

Kirjoittaja on Sunnuntaisuomalaisen tuottaja.

Ville Grahn
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi