Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kotimaa

Miten käyttää eri oluita ruuanlaitossa? Lue vinkit täältä ja katso video

Olutta voi hyvin hyödyntää ruuanlaitossa. Alkon verkkosivuilla kerrotaan, että huurteinen sopii marinadeihin, kastikkeisiin ja pataruokien mausteeksi. Kannattaa kuitenkin muistaa, että mitä vahvempi olut, sitä enemmän se antaa makua ruokaan.

Lager- ja ale-oluiden maltaisuus tuo ruualle makeutta, joka käy mainiosti yhteen muun muassa sienten tai sipulin kanssa. Lagerit ja alet antavat ruokaan myös hedelmällisyyttä. Tämä sopii varsinkin grillikastikkeisiin ja kalojen haudutukseen.

Vehnäoluesta ruokalajit puolestaan saavat happamuutta ja tuoreutta.

Tummat oluet taas tukevoittavat ja karamellisoivat ruokaa. Tummilla oluilla ruokaan luodaan myös tyylikkään paahteinen aromi.

Tuomas Massinen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista FC Lahden tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 2 vk
0 €

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi