Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kotimaa

ESS:n lähteet: Francis McCarron kouri Elisa Lientolaa kaupungin itsenäisyyspäiväjuhlissa – McCarron kiistää kaiken

Francis McCarronin kerrotaan kourineen Elisa Lientolaa kaupungin itsenäisyyspäiväjuhlissa. Kuva: Anssi Hietamaa, Armi Salonen

Lahtelainen kaupunginvaltuutettu kouri toista valtuutettua eilisissä itsenäisyyspäivän juhlissa kaupungintalolla. Vasemmistoliiton kaupunginvaltuutettu Elisa Lientola myöntää Etelä-Suomen Sanomille, että hän joutui kourinnan kohteeksi.

Lientola on kirjoittanut yksityisessä Facebook-päivityksessä tapauksesta. Valtuustokollega oli tarttunut Lientolaa takapuolesta ja Lientolan ärähdettyä tapahtuneesta reagoinut siihen kouraisemalla vielä rinnastakin.

Lientola sanoo, että tilanne oli kiusallinen siksikin, että muut paikalla olleet olivat syyllistäneet Lientolaa siitä, ettei hän antanut tapauksen olla ja "pilasi tunnelman". Häirikön käytöstä pidettiin porukassa niin tavanomaisena, ettei siihen kannattaisi vahvasti reagoida.

Lientola sanoo kuitenkin, että aikoo jatkossakin reagoida lääpintään.

– Ei ole mun häpeäni paskamaisten setämiesten käytös, jonka tarkoitus on kaventaa mun ja muiden naisten elintilaa, Lientola kirjoittaa.

Lientola kertoo kuitenkin päivityksessään, että kollega on pyytänyt tapahtunutta anteeksi sen jälkeen, kun siihen oli puututtu valtuuston ja hallituksen puheenjohtajien taholta.

Etelä-Suomen Sanomien saamien tietojen mukaan Lientolaan kiinni käynyt valtuutettu oli kokoomuksen Francis McCarron. McCarron sanoo kiistävänsä kategorisesti koko tapauksen.

– Todella ikävää, että tällaista levitetään. Muuta en kommentoi, McCarron sanoo.

Kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtaja Hannu Rahkonen oli illalla selvittämässä tapausta, mutta ei halua kommentoida sitä julkisesti, koska kyseessä on asianomistajien oma asia.

Emmi Tuomisto
emmi.tuomisto@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista FC Lahden tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 2 vk
0 €

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi