Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kotimaa

Etelä-Suomen Sanomien ja Pelicansin yhteistyö jatkuu normaalisti

Työt jatkuvat ihan normaalisti Etelä-Suomen Sanomien urheilutoimituksessa ja Pelicansissa, vakuuttaa ESS:n vt. päätoimittaja Hanna Myyrä. Kuva: Janne Laakkonen

Etelä-Suomen Sanomien urheilutoimitus uutisoi normaaliin tapaan lahtelaisen jääkiekkojoukkue Pelicansin peleistä. Suomen Kuvalehden torstaina verkkosivuillaan julkaiseman uutisen mukaan lahtelainen jääkiekkojoukkue Pelicans olisi rajoittanut Etelä-Suomen Sanomille ja muille Mediatalo Esan välineille annettavia haastatteluja.

– Avustajamme ovat kokeneet, että heidän mahdollisuuksiaan saada haastatteluja on rajoitettu. Olemme keskustelleet Pelicansin johdon kanssa eilen torstaina. Tunteet ovat läikkyneet molemmin puolin aiemman uutisointimme johdosta. Sekä Etelä-Suomen Sanomien urheilutoimituksessa että Pelicansissa työt jatkuvat ihan normaalisti, vt. päätoimittaja Hanna Myyrä sanoo.

Suomen Kuvalehden jutun mukaan Pelicans olisi vaatinut Mediatalo Esan paikallisradiota Radio Voimaa siirtämään studiotilansa paikkaa Lahden Isku Areenalla.

– Jäähallin studion siirrosta on puhuttu usean vuoden ajan, koska sen alkuperäinen käyttötarkoitus on muuttunut jo muutama vuosi sitten. Nyt asia ei ole ajankohtainen, Radio Voima jatkaa kiekkolähetyksiä studiosta normaalisti, Radio Voiman päätoimittaja Matti Eve sanoo.

Suomen Kuvalehden jutun mukaan esille olisi noussut myös Pelicansin ja Mediatalo Esan kumppanuussopimus.

– Kumppanuussopimukset ovat osa Mediatalo Esan kaupallista yhteistyötä eri seurojen ja muiden tahojen kanssa, eikä toimitus ole niissä osapuolena. Markkinointiosasto neuvottelee kumppanuussopimukset joka vuosi uudestaan. Sopimukset eivät vaikuta toimituksen sisältöihin, vaan toimitus tekee sisältöratkaisut journalistisin perustein, Myyrä sanoo.

Mia Miettinen
mia.miettinen@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Aiheet:

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi