Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kotimaa

Silminnäkijä huomasi ikkunasta apteekkiin murtautuneet varkaat – poliisikoirapartio löysi pakenijat metsästä

Kuva: Katja Luoma

Hämeen poliisi kiittää valppaasti toimineita sivullisia apteekkivarkaiden kiinniottamiseen johtaneista vihjeistä. Apteekkivarkaus sattui Hämeenlinnan Lammilla torstain vastaisena yönä kello kolmen ja neljän välillä.

– Ilman sivullisten esimerkillistä ja valpasta toimintaa, tapaus olisi tuskin ratkennut näin nopeasti, rikosylikonstaapeli Harri Mäkinen Hämeen poliisista kiittelee.

Kaksi miestä oli rikkonut Lammin apteekin ikkunan ja murtautunut sisälle apteekkiin. Saaliikseen he saivat lääkkeitä. Sivullinen oli kuitenkin nähnyt kaksikon kömpivän ulos rikotusta apteekin ikkunasta ja hälyttänyt poliisit. Hän oli myös ottanut varkaiden auton rekisterinumeron talteen, jolloin poliisin oli helpompi lähteä jäljittämään pakoautoa.

Tekijät ajoivat vauhdikkaasti karkuun, mutta holtiton pakomatka päättyi lopulta ulosajoon Aitoontiellä. Miehet pakenivat metsään, josta Lahdesta ja Tampereelta hälytetyt koirapartiot lopulta löysivät miehet.

Tapausta tutkitaan varkautena, törkeänä liikenteen vaarantamisena, rattijuopumuksena ja ajoneuvon kuljettamisena ilman voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Lisää silminnäkijähavaintoja tapauksesta ja miesten pakomatkasta voi soittaa Hämeen poliisin vihjepuhelimeen numeroon 0295 414 222 tai antaa sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.hame@poliisi.fi.

Heidi Nikunen
heidi.nikunen@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 5,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
5,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi