Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kotimaa

Järvenpäässä kerrostalon asukkaita evakuoitiin parvekkeiden kautta – remonttitarvikkeita sytytettiin ilmeisesti tahallaan palamaan rappukäytävässä

Pelastuslaitoksen mukaan kerrostalon rappukäytävässä oli sytytetty palamaan remonttitarvikkeita. LEHTIKUVA / VESA MOILANEN

Järvenpäässä on jouduttu evakuoimaan kerrostalon asukkaita yöllä syttyneen tulipalon takia. Kaikkiaan kymmenen ihmistä evakuoitiin seitsenkerroksisesta talosta parvekkeiden kautta, pelastuslaitoksesta kerrotaan.

Palo syttyi rappukäytävässä, jossa oli alakerran portaiden luona putkiremontin jäljiltä remonttitarvikkeita, mukana myös palavaa materiaalia. Pelastuslaitoksen mukaan on syytä epäillä, että remonttitarvikkeet oli sytytetty palamaan tahallaan.

Itse palo saatiin varsin nopeasti sammumaan, mutta koko rappukäytävä täyttyi savusta ja savua pääsi myös sisään huoneistoihin.

Osa evakuoiduista ihmisistä oli altistunut savulle. Kaksi henkilöä on saanut paikan päällä ensihoitoa ja yksi on kuljetettu savualtistuksen takia sairaalaan.

Hätäkeskus sai hälytyksen palosta Haltianpolulla Jampan kaupunginosassa hieman puolenyön jälkeen.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 5,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
5,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi