Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kotimaa

Yllätyskaupat: Lahtelainen Koiviston Auto osti Onnibussit

Hintakilpailu kotimaisessa bussiliikenteessä kiristyi, kun Onnibus tuli muutama vuosi sitten markkinoille. Punaiset bussit ovat tuttu näky myös Lahdessa. Kuva: Samuli Ikäheimo

Lahtelainen Koiviston Auto -konserni on ostanut OnniBus.com oy:n koko osakekannan. Yhtiön liikevaihto on noin 30 miljoonaa euroa, ja henkilöstön määrä on 230. Linja-autoja yhtiöllä on 68.

– OnniBus.com oy:n kaupan myötä saamme paljon uutta osaamista markkinoinnissa, sähköisessä lipunmyynnissä ja muuttuvassa hinnoittelussa. Tätä juuri tarvitsemme, jotta pystymme palvelemaan pikavuoroliikenteen asiakkaita nykyvaatimusten mukaisesti entistä paremmin, kertoo Koiviston Auton konsernijohtaja Antti Norrlin.

OnniBus-brändi säilyy, ja sen liikennettä tullaan kehittämään OnniBus.comin nykyisen johdon voimin, toteaa konsernijohtaja Norrlin.

Lue myös: Yllätyskäänne: Lahden ja Turun välillä lopettava liikennöitsijä aikoo palata reitille
 

OnniBus.com on tuonut alalle valtavia uudistuksia ja saanut uusia matkustajia linja-autojen kyytiin. Kun Koiviston Auto ja OnniBus.com yhdistävät voimansa, edessä on valoisa tulevaisuus linja-automatkustamiselle: reitistöä voidaan edelleen laajentaa ja palveluja kehittää ja monipuolistaa matkustajien parhaaksi, sanoo konsernijohtaja Antti Norrlin.

Kalle Puttonen
kalle.puttonen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi