Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kotimaa

CNN teki ohjelman Valtteri Bottaksesta, myös Nastola saa vahvaa näkyvyyttä

Formulakuski Valtteri Bottas lenkillä Nastolassa. Kuva: Leevi Vähälä

Amerikkalainen tv-yhtiö CNN on tehnyt nastolalaisesta Mercedeksen formulakuskista Valtteri Bottaksesta ohjelman. Reilun parinkymmenen minuutin mittainen ohjelma on nähtävissä Youtubessa.

Suomalainen kesäinen järvimaisema pääsee oikeuksiinsa, kun toimittaja Amanda Davies ja Bottas istuskelevat ja juttelevat rennosti Liikuntakeskus Pajulahden nuotiopaikalla Iso-Kukkasen rannalla. Bottas kertoo muun muassa, miten hän formulaa ajaessaan on täysin keskittynyt urheilija ja toisaalta kotona taas viettää aikaa kavereiden kanssa ja ottaa vaikka olutta.

Hyvin maanläheisen kuvan itsestään antava Bottas sanoo haastattelussa, että hän on hyvä pitämään jalat maassa. Hän uskoo, että kaverit ja perhe huomauttaisivat, jos hän jotenkin muuttuisi.

Lue myös: F1-ammattilainen Valtteri Bottas on ylpeä nastolalaisuudestaan - "Passissa lukee Nastola"
 

Bottaksen on totuttu tuovan vahvasti esille juuriaan aina, kun se on mahdollista.

- Kun olen matkustanut paljon ja nähnyt maailmaa, osaan arvostaa koko ajan enemmän sitä, mistä olen kotoisin. Nastola merkitsee minulle todella paljon, olen viettänyt täällä paljon aikaa ja tehnyt täällä paljon asioita, muun muassa käynyt koulut. Olen tyytyväinen siitä, että saan nauttia puhtaasta luonnosta ja hanasta tulee hyvä juomavesi.

Ohjelmassa Davies piipahtaa myös lyhyesti Lahden torilla ja kokeilee Villähteen Lähde-Kioskilla Bottas-Burgeria, joka - luonnollisesti - on saanut nimensä Valtteri Bottaksen mukaan.

Lue myös: Bottas-Burger lahtelaisgrillin toiseksi suosituin annos - formulakuskin nimikkoburger lähti uuteen nousuun Mersu-sopimuksen myötä

Ohjelma Youtubessa on katsottavissa täällä.

Juttua päivitetty 26.9. tiedolla, että Bottas ja Davies juttelivat Liikuntakeskus Pajulahden nuotiopaikalla Iso-Kukkasen rannalla.

Krista Koivisto
krista.koivisto@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi