Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kotimaa

Näin kommentoitiin Lahden seudun bussien reittisuunnitelmia

Palautetta linjasuunnitelmista voi antaa 19.9. asti LSL:n sivuilla aiheeseen liittyvässä blogissa julkisesti, www.lsl.fi, tai linjastokartan kautta tai e-palautteena.

Nämä palautteet on poimittu blogista:

Antakaa reitit pysyä paikoillaan. Eikö kaupungilla ole tärkeämpääkin tekemistä. Retit ovat ihan hyvät ja ihmiset on tottuneet niihin. Ei mitään muutoksia enää. Lopettakaa jo asioiden sotkeminen.
Marianne

Näpit irti linjasta 21. Ei muutoksia kiitos. Muut linjat voi lakkauttaa. Runkolinjaksi Lahti-Helsinki.
Jorma Kalevi

Nyt kun uusia reittejä suunnitellaan, voitaisiko vihdoin huomioida vuoroja myös Laaksokadulle. Tämä seutu on tiiviisti asutettu ja lisäksi siellä asuu vanhuksia ja huonokuntoisia. Bussivuorot palvelisivat myös kirjaston, teatterin ja päiväkodin asiakkaita.
Helena Hännikäinen

Hei runkolinjan suunnittelijat, haluaisin lisätä vuoroja näille linjolle: 31 Soltista Myyntimiehenkadulle ja Myyntimiehenkadulta Solttiin ja Jalkarannasta Liipolaan ja Liipolasta Jalkarantaan.
Jussi Kurkela

Joidenkin linjojen kohdalla pitäisi luopua kauppatorin kierroksesta ennen matkakeskusta. Esim. linjan 7 Karistosta käytettävyyttä aamuvarhaisella vähentää olennaisesti pakollinen torilla nuhjaaminen. Ei saisi olla niin, että noin 6 km:n matkaa varten pitää käyttää bussia, joka lähtee tuntia ennen junan lähtöä. Myös tätä tulisi miettiä ”runkolinjasuunnittelussa”.
I. Lindqvist

Toivoisin, että vuorovälien suunnittelussa otettaisiin huomioon juna-aikataulut niin Helsingin kuin Kouvolan suuntaan. Työaamuna bussi saapuu matkakeskukselle samaan aikaan kuin juna lähtee ja aikaisemmalla vuorolla joutuu odottamaan asemalla 20 minuuttia. Toivottavasti vuorovälit tosiaan lisääntyvät, eikä järkyttäviä kävelymatkoja tule. Vaikka VR voikin muuttaa junien lähtöaikoja, ehkä tässä olisi yhteistyön paikka?
Lahest

Kariston kauppakeskus–moottoritietä Kärkkäiselle–Launeen marketit–Matkakeskus–Karisto: Ostoslinja, jolla saisi hankittua kaiken tarpeellisen. Kauempaa tulijoillekin esim. junalla hyvä kauppalinja.
Tommi

Terhi Säynäjärvi
terhi.saynajarvi@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi