Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kotimaa

Sää jatkuu tavallista lämpimämpänä, loppuviikolla saatetaan jopa hätyytellä hellerajoja

Tiistaina ja keskiviikkona maan etelä- ja keskiosiin on odotettavissa noin 20 asteen lämpötiloja, ja loppuviikolla sää lämpenee entisestään. LEHTIKUVA / MIKKO STIG

Suomen sää pysyy ajankohtaan nähden lämpimänä, Ilmatieteen laitos ennustaa. Tiistaina ja keskiviikkona maan etelä- ja keskiosiin on odotettavissa noin 20 asteen lämpötiloja. Lapissa lukemat jäävät joitain asteita tätä matalammiksi.

Tilastollinen ero tavalliseen on useita asteita, sillä tyypillisesti syyskuun alussa etelässä mitataan noin 16 asteen lukemia.

Sadekuuroja esiintyy viikon alkupuolella paikoitellen, ja yöt ovat sumuisia. Keskiviikkona myös ukkoskuurot ovat mahdollisia. Torstaina ja perjantaina sää lämpenee entisestään, ja paikoin saatetaan lähennellä jopa hellerajoja.

Kokonaisuutena maan säätilanne näyttää seesteiseltä, sillä Ilmatieteen laitoksen varoituskartta on lähipäivinä kirkkaan vihreä. Minkäänlaisia varoituksia ei siis ole voimassa maalla tai merellä.

STT
Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS Verkko Plus 1 kk vain 7,90 € (norm. 14,50 €) ja pääset käsiksi kaikkiin Etelä-Suomen Sanomien maksullisiin sisältöihin.

Tilaa tästä 1 kk 7,90 €

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X