Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kotimaa

Lahdessa kolmen auton ketjukolari

Lahdessa Lahdenkadulla Kivistönmäen kohdalla sattui perjantai-iltapäivällä kolmen ajoneuvon peräänajokolari. Päijät-Hämeen pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta noin kello 14.23.

Päivystävän palomestari Erkki Santeron mukaan onnettomuus tapahtui valo-ohjatussa risteyksessä. Autot olivat kulkemassa pohjoisen suntaan. Ensimmäinen auto oli ollut pysähtyneenä liikennevaloissa, kun sen perässä ajaneen mopoauton perään törmäsi henkilöauto, ja törmäyksen voimasta mopoauto osui sen edessä olleen henkilöauton vetokoukkuun.

Santeron mukaan onnettomuuteen osallisina olleissa autoissa oli yhteensä neljä henkilöä. Ensihoitoyksikkö tarkasti heistä kolme onnettomuuspaikalla.

– Todennäköisesti heitä ei kuljetettu minnekään jatkotutkimuksiin, vaan he selvisivät pintanaarmuilla, päivystävä palomestari Erkki Santero lisää.

Santeron mukaan hinausauto vei kaksi autoa pois. Onnettomuudesta aiheutui jonkun verran liikennehaittaa, mutta kello 16 aikaan tilanne oli Santeron mukaan jo rauhoittunut.

Juttua päivitetty 31.8. kello 17.25: Jutussa luki aiemmin, että mopoauto törmäsi sen edessä ajaneeseen henkilöautoon. Todellisuudessa mopoauto oli ehtinyt pysähtyä, mutta sen takaa tullut auto törmäsi mopoautoon ja törmäyksen voimasta mopoauto osui sen edessä olleen auton vetokoukkuun.

Sohvi Auvinen
sohvi.auvinen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi