Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kotimaa

KymiRingin luksusasunnot ovat nyt myynnissä – hintapyyntö miljoona euroa

Iittiin valmistuvan moottoriradan yhteyteen nousee edustusasuntoja.

Radan varteen sijoittuvista huviloista voi katsella kisoja suoraan olohuoneesta. Havainnekuva. Kuva: Arkkitehdit Sankari oy

Iitin Tillolassa sijaitsevan KymiRingin yhteyteen valmistuvat luksusasunnot ovat nyt myynnissä. Myynti-ilmoitus on julkaistu kiinteistönvälitysketju Remaxin sivuilla.

– Kauppa on nyt aloitettu tiskin alta ja myöskin avoimesti, vahvistaa asuntoja urakoivan Rakennusvarman toimitusjohtaja Petri Vuokila.

Ilmoituksessa kaupataan Racing Lodge -huoneistoja, joiden hinnat liikkuvat miljoonan euron kieppeillä. Lodge A:n hinta on 996 000 euroa ja Lodge B:n hinta puolestaan 1 022 000 euroa.

Vuokilan mukaan hanke saadaan kunnolla käyntiin, kun asunnoille saadaan vahvistettua useampi varaaja. Tällöin voidaan aloittaa rakentaminen. Huoneistojen ennakkomarkkinointi aloitettiin kesän alussa, jolloin niistä on voinut tehdä jo alustavia varauksia.

– En tiedä tarkkaa varausten tilannetta, sillä olen juuri palannut lomalta. Heinäkuussa on tavattu formula- ja rallimiehiä kisoissa, kertoo Vuokila.

Lue myös: KymiRingille miljoonahuviloita aikoo rakentaa yhtiö, jossa siivoojakin on omistaja
 

Vuokilan mukaan rakentaminen alkaa luultavasti pikkuhiljaa ja jatkuu useamman vuoden ajan. Rakennusoikeuksia on yli sadalle huoneistolle.

Ensimmäiset, nyt myynnissä olevat huoneistot ovat valmiita ensi kesänä, jos rakentaminen päästään aloittamaan tänä syksynä. Niissä tilaa on yhteensä 60 huoneistolle. Valmistuvien huoneistojen tarkka määrä riippuu kuitenkin varausten suosiosta.

Yhtiö on houkutellut luksusasunnoille ostajia muun muassa mahdollisuudella käyttää KymiRingin moottorirataa neljä tuntia viikossa.

Mimmi Pitkänen
mimmi.pitkanen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Aiheet:

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi