Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kotimaa

Lahtelaisnainen joutui pururadalla itsensäpaljastajan väijyttämäksi – poliisi vahvistaa neljä ilmoitusta touko- ja kesäkuussa

Hämeen poliisista vahvistetaan, että 1.6. jätettiin ilmoitus itsensäpaljastajasta. Poliisin mukaan vastaavanlaisia ilmoituksia on tehty touko- ja kesäkuussa kaikkiaan neljä. Kuva: Kimmo Kangas

Lahtelaisnainen joutui itsensäpaljastajan väijyttämäksi kesäkuun alussa Mustankallionmäellä. Välikohtaus sattui 1. kesäkuuta, jonka jälkeen nainen jakoi kokemuksensa sosiaalisessa mediassa. Hän on ilmoittanut tapauksesta poliisille.

Etelä-Suomen Sanomat haastatteli naisen.

– Tapaus sattui vähän ennen kello 19:ää Mustankallion hautausmaata ympäröivällä pururadalla. Olin juuri innostunut lenkkeilystä ja juossut pururadan lenkillä yhden kierroksen. Tuli tarve sitoa uusien lenkkikenkien nauhat uudelleen, joten kumarruin sitomaan kenkiä kiveä vasten. Kiven vieressä oli polku, josta ilmestyi yllättäen mies polkupyörän kanssa, nainen kertaa.

Lahtelaisnaisen mukaan mies teki hänelle törkytyylisen ja seksuaalissävytteisen ehdotuksen. Sen jälkeen hän laski housunsa ja alkoi hieromaan itseään. Nainen kertoo säikähtäneensä pahanpäiväisesti.

– Juoksin pururadalta Hirsimetsäntielle kerrostalon taakse, soitin poliisille ja kerroin miehestä mahdollisimman tarkat tuntomerkit.

Lahtelaisnaisen mukaan paikalle saapui pian poliiseja, mutta miestä ei hänen käsityksensä mukaan tavoitettu.

Tapaus jätti ikävän muistijäljen.

– Järkytys oli suuri. Kun nyt mietinkin lenkille lähtemistä metsään, ajattelen heti, mitä voi tapahtua. En uskalla tällä hetkellä päästää omia lapsiani pihalle ilman aikuisen valvontaa.

Kuvaillulla tavalla käyttäytyvästä miehestä ovat sosiaalisessa mediassa raportoineet useat muutkin naiset.

Hämeen poliisista vahvistetaan, että 1.6. jätettiin hätäkeskuksen kautta ilmoitus itsensäpaljastajasta.

Poliisin mukaan vastaavanlaisia ilmoituksia on tehty touko- ja kesäkuussa kaikkiaan neljä. Muut ilmoitukset on annettu Lahden urheilukeskuksen tuntumasta toukokuussa ja Kärpäsenmäeltä sekä läheltä Päijät-Hämeen keskussairaalaa kesäkuussa.

Markus Luukkonen
markus.luukkonen@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista FC Lahden tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 2 vk
0 €

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi