Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kotimaa

Cheekin konserttiyleisöä varoitellaan jo massiivisista ruuhkista – Lahden MM-kisojen kilometrien jonojen ei haluta toistuvan

Autoilua Cheekin konsertti-iltoina vaikeuttaa paitsi valtava yleisömäärä myös lukuisat käynnissä olevat rakennustyöt. Kuva: Juha Peurala

Cheekin uran viimeisiin konsertteihin Lahden mäkimontussa on yli kaksi kuukautta aikaa, mutta konserttijärjestäjä varoittelee jo lipun ostaneille lähettämässään kirjeessä massiivisista liikenneruuhkista.

Autoilua vaikeuttaa paitsi molempina konsertti-iltoina Lahteen odotettu 30 000 hengen yleisö, myös lukuisat käynnissä olevat rakennustyöt.

Konserttijärjestäjä Fullsteam Agency suositteleekin painokkaasti joukkoliikenteen käyttöä.

– Mäkimontun läheisyydessä on odotettavissa ruuhkia, ja osa kaduista on suljettu liikenteeltä. Muun muassa vanhan linja-autoaseman kohdalla on käynnissä mittava liikennettä hidastava kadunrakennustyömaa, joka ei valmistune konserttiajankohtaan mennessä, yleisöä muistutellaan.

Samoin varoitetaan, että Lahden eteläisellä sisääntuloväylällä eli Uudenmaankadulla autoilua hidastavat lukuisat liikennejärjestelyt.

Lahden keskustassa ja moottoritien sisääntuloväylillä nähtiin odotetunlaisia ruuhkia viimeksi helmikuussa 2017, kun MM-kisojen yleisö matkusti suosituimpina päivinä loppuunmyydylle hiihtostadionille. Helsingistä Lahteen tulevat kaistat ruuhkautuivat nelostiellä Renkomäen liittymän kohdalla, ja autojono oli jopa puolentoista kilometrin mittainen.

Liikenteen sujuvuus on seuraavan kerran koetuksella jo 16.-17. kesäkuuta, kun Lahdessa ja Hollolassa urheillaan Jukolan viestit.

Cheekin Valot sammuu -konsertit järjestetään 24. ja 25. elokuuta.

Markus Luukkonen
markus.luukkonen@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi