Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kotimaa

MV-julkaisun sivut on suljettu, taustayhteisöt vaikuttavat kiistelevän

MV-julkaisun perustanut Ilja Janitskin jätti julkaisun vetämisen aiemmin ja kertoi kyllästyneensä "isänmaalliseen törkypaskaan". LEHTIKUVA / JUHA TUOMINEN / YLE

MV-julkaisun sivut on suljettu, mutta epävarmaa on, onko sulkeminen lopullinen. Taustalla vaikuttaa olevan julkaisun tekijöiden ja kannattajien keskinäisiä erimielisyyksiä.

Uudeksi MV-julkaisun vastuuhenkilöksi ilmoittautunut Juha Korhonen kertoo kyllästyneensä jatkuvaan arvosteluun ja loanheittoon julkaisua lähellä olevilta piireiltä.

– Näillä näkymin pysyy lopullisesti kiinni, jos ei tähän jokin järki tule. En voi sitä lopullisesti luvata, mutta näillä näkymin kyllä. Siitä ei vaan tullut mitään, sanoo Korhonen STT:lle.

– Se että alkaa omat haukkua, se on ikävä piirre. Ei se ole sen arvoista, kun ei siitä rahaakaan saa, hän jatkaa.

Korhonen on vetänyt MV-verkkojulkaisua tammikuusta lähtien. Julkaisun vuonna 2014 perustanut Ilja Janitskin on ilmoittanut jättävänsä sen kyllästyttyään "isänmaalliseen törkypaskaan".

Janitskin on tällä hetkellä tutkintavankeudessa. Häntä epäillään poliisin mukaan useista rikoksista, muun muassa tekijänoikeusrikoksista ja törkeistä kunnianloukkauksista. Epäilyt liittyvät pääosin MV-julkaisuun. Syytteiden nostamisen määräpäivä on toukokuun lopulla.

MV-julkaisun sulkemisesta kertoi ensin Yle.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi