Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kotimaa

Vääksyyn avataan juhannusviikolla suuri ravintola

Ravintola avataan kartanon vanhaan navetttaan.

Vääksyn liikekeskustaan avataan juhannusviikolla uusi ravintola Vääksyn Jalmar. Se sijoittuu vanhaan Mikkolan kartanon navettaan, jossa on aiemmin toiminut muun muassa kukkakauppa ja kahvila. Rakennus sijaitsee osoitteessa Anianpellontie 17.

Ravintolaan tulee 70 asiakaspaikkaa sisälle ja lisäksi noin 30 paikkaa ulos. Ravintolan nimeen sisältyvät nimet Pito-Alma ja Jarmo Mäkelä, jotka ovat yhtiön omistajia.

Pito-Alma on pitopalvelua pyörittävä perheyritys Vääksyssä. Mäkelällä on ennestään kahvilat Spice Ice ja Robert's Coffee Lahdessa.

Uuteen ravintolaan palkataan aluksi 3-4 henkilöä. Mäkelän mukaan tarjottava ruoka ei ole pitsaa eikä hampurilaista, vaan jotain erilaista. Vaihtoehtoina ovat arkisin lounaslista tai tilausruoka, iltaisin ja viikonloppuisin listaruoka. Ravintola aikoo olla auki joka päivä.

Vääksyn keskustassa toimivat ennestään ravintolat Kanavan Kunkku, Oinas Kebab sekä hiukan kauempana Majakkapaviljonki, Ranskalaisen kyläkaupan kahvila ja Hotelli Tallukka. Vanhusten palvelutalo Oltermannin ravintola on avoinna myös yleisölle.

Pirjo Kamppila
pirjo.kamppila@ess.fi

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo käyttänyt ilmaisen tutustumisjaksosi?

Tilaa ESS Verkko Plus nyt 3 kk vain 9,90 € / kk!

(norm. 14,50 € / kk)

Oletko jo tilaaja?

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen