Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kotimaa

Myrkkykäärmeuhkailija pelotteli ensihoitajia ja poliisia Heinolassa

Heinolassa asunnosta löytyneiden käärmeiden joukossa oli alustavien tietojen mukaan myös kalkkarokäärme. Kuvan käärme ei liity Heinolan tapaukseen. LEHTIKUVA/AFP.

Mies uhkaili viranomaisia Heinolassa viikonvaihteessa myrkyllisellä käärmeellä. Tapahtumat alkoivat, kun ensihoitoyksikkö sai tehtävän heinolalaiseen kerrostaloasuntoon.

Vastassa oli mies, jolla on lemmikkinä useita myrkkykäärmeitä, tiedottaa poliisi. Mies uhkasi heittää kädessään olleen käärmeen paikalle saapuneiden ensihoitajien päälle.

Myös poliisi tuli selvittämään tilannetta, mutta asuntoonsa linnoittautunut mies jatkoi viranomaisten uhkailua. Tilanne kesti tunteja, mutta lopulta mies tuli asunnosta ulos pitkien puhelinneuvotteluiden jälkeen.

Asunto eristettiin turvallisuussyistä kunnes paikalle saatiin maanantaina käärmeasiantuntijat. Käärmeet on otettu talteen, ja asunnon haltija on otettu kiinni.

Asunnosta löytyi viisi käärmettä. Ne ovat alustavien tietojen mukaan kalkkarokäärme, kobra, puukyy sekä kaksi muuta kyytä, joiden lajimäärittelyä ei vielä tiedetä.

Poliisi tutkii tapahtunutta laittomana uhkauksena ja virkamiehen väkivaltaisena vastustamisena.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi