Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kotimaa

Lukijalta

Lukijalta: Onko Lahdessa sijainniltaan parempaa lähiötä kuin Liipola, kun uusi eteläinen kehätie valmistuu?

Älkää hyvät ihmiset myykö asuntoanne ale-hintaan Liipolasta, koska tulevaisuudessa lähiön arvo nousee sen hyvän sijainnin takia.

Onko Lahdessa sijainniltaan parempaa lähiötä kuin Liipola, etenkään sen jälkeen, kun uusi eteläinen kehätie valmistuu. Silloin pääsee kätevästi joka ilmansuuntaan autolla, mikä on töihin menijöille iso etu. Keskustaan pääsee bussilla kymmenen minuutin välein, melkein kuin asuisi keskustassa.

Monta isoa ostoskeskusta on Liipolanmäen juurella, monta kuntosalia ja hyvät liikuntamaastot ihan vieressä. Liipola, jossa asuu tyytyväisiä ihmisiä, on mainettaan paljon parempi.

Kuitenkin Liipolassa on kaupungin halvimmat neliöhinnat toteutuneissa huoneistokaupoissa. En ymmärrä sellaista alennusmyyntiä. Putkiremontitkaan eivät voi selittää alennusmyyntiä kokonaan, pitäähän putket korjata muuallakin kaupungissa.

Kiinteistövälittäjät voivat katsoa peiliin, koska he ovat niitä markkinoijia, joiden pitäisi ajatella osakkeenomistajien etua. Älkää hyvät ihmiset myykö asuntoanne ale-hintaan Liipolasta, koska tulevaisuudessa lähiön arvo nousee sen hyvän sijainnin takia.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 5,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
5,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi