Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kotimaa

Kimi Uosukainen jatkaa Nuorisovaltuustojen Liiton johdossa

Lahtelainen Kimi Uosukainen, 21, jatkaa ensi vuonna Suomen Nuorisovaltuustojen Liiton puheenjohtajana. Kausi on hänelle jo kolmas.

Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Robert Tammi, 18, Lappeenrannasta ja toiseksi Alina Heywood, 19, Turusta. Liittohallitukseen valittiin Anri Liikamaa, 18, Lahdesta, Petja Kopperoinen, 20, Helsingistä, Sami Salminen, 19, Heinolasta sekä Aisha Benahmed, 21, Seinäjoelta.

- Viime vuosina liiton toiminnan kasvu on ollut huimaa. Saavutetut järjestölliset voitot on tulevana vuonna vakiinnutettava osaksi pysyvää toimintaa,, Uosukainen sanoo.

Viikonloppuna Helsingissä järjestetystä liittokokouksesta alkoi liiton 20-vuotisjuhlavuosi. Järjestö toimii nuorisovaltuustojen ja muiden vastaavien nuorten vaikuttajaryhmien edunvalvonta-, palvelu- ja yhteistyöjärjestönä. Liiton tehtävänä on edistää nuorisovaltuustojen asemaa ja parantaa nuorten mahdollisuuksia osallistua ja vaikuttaa.

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS Verkko Plus 1 kk vain 7,90 € (norm. 14,50 €) ja pääset käsiksi kaikkiin Etelä-Suomen Sanomien maksullisiin sisältöihin.

Tilaa tästä 1 kk 7,90 €

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X