Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kotimaa

Sinne Store ja Pelicans jatkavat vaateyhteistyötään

Pelicansia ja Sinne Storea yhdistää lahtelaisuus ja uudistumishalu. Kuva: Sami Kuusivirta

Lahden Pelicans ja lahtelainen katumuotiliike Sinne Store jatkavat reilu vuosi sitten alkanutta yhteistyötään myös tällä kaudella. Yhteistyö sisältää Pelicans fanituotteiden suunnittelua, tuotantoa, yhteismarkkinointia sekä yhteistyötuotteita.

Sinne Storen Paulus Ähtävä kertoo, että katumuoti ja Pelicansin ennakkoluuloton tekeminen sopivat yhteen. Yhteistyön tarkoituksena on tuoda fanikulttuuri lähemmäksi tämän hetken katumuotia. Lisäksi paikalliset toimijat haluavat näyttää mallia muulle Suomelle siitä, että osaamisen yhdistämisessä on voimaa.

- Olemme saaneet yhteistyöstä paljon positiivista palautetta paitsi kannattajiltamme myös kiekkopiirien ulkopuolelta. Muilla Liiga-seuroilla ei tällaisia mallistoja ole, Pelicansin Jesse Pyykkö kommentoi.

Uudet yhteistyötuotteet lanseerataan Lahden keskustassa torstaina iltapäivällä. Paikkana toimii Sinne Storen kivijalkamyymälä osoitteessa Vesijärvenkatu 20. Vaatteet ovat myynnissä julkaisuhetkestä alkaen Sinne Storen myymälässä ja myöhemmin myös verkkokaupassa sekä Isku Areenalla Pelicansin fanikaupassa.

Minna Krupka
minna.krupka@ess.fi

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Asiasanat:

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen