Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kotimaa

Poliisin lupapalvelut pian evakkoon Lahdessa, uusi osoite kaukana keskustasta

Hämeen poliisi avaa väliaikaisen lupapalvelupisteensä Jussilankatu 4:ssä Lahdessa lokakuun 23. päivä. Lupapalveluiden muutto liittyy pääpoliisiaseman sisäilmaongelmiin. Toimintoja siirretään väistötiloihin ennen uuden Hennalan pääpoliisiaseman käyttöönottoa.

Muutto sulkee Lahden pääpoliisiaseman lupapalvelut 18.-20.10. väliseksi ajaksi. Lähin asiakaspalvelupiste on Heinolan poliisiasema. Se palvelee muuttopäivinä poikkeuksellisesti kello 8-16.15 asiakkaita, joiden asia on kiireellinen tai hakemus on saatava vireille juuri noina päivinä.

Muutoin Heinolan poliisiasema palvelee vain ajanvarauksella kello 9-16.15.

Jos asiakkaan on jätettävä muuttopäivinä kiireellinen pikapassihakemus, asiointi tapahtuu Lahdessa Salininkadulla poliisitalon neuvonnassa. Myös ajokorttien palautukset hoidetaan vielä muuttopäivinä Salininkadulla.

Lue myös: Uusi poliisitalo harjakorkeudessa - Hennalan Leijona alkaa ärjyä vasta ensi vuoden keväällä
 

Jussilankadulla hoituvat kaikki lupapalveluiden asiakaskäynnit lukuun ottamatta asetarkastuksia, jotka tehdään ajanvarauksella Salininkadulla. Jussilankadulle varataan aika poliisin sähköisen asioinnin kautta. Ilman ajanvarausta voi asioida vain kello 9-14.

Kirjeitse kutsuttavien lupapalveluasiakkaiden on varmistettava kutsusta, onko aika varattu Jussilankadulle vai Salininkadulle.

Rikosilmoitusten vastaanotto ja löytötavaratoiminta muuttavat myöhemmin Salininkadulla maistraatilta vapautuviin tiloihin poliisitalon kolmanteen kerrokseen. Kuulustelut hoidetaan jatkossakin Salininkadulla. Myös poliisivankila jatkaa nykyisissä tiloissa.

Kari Anttinen
kari.anttinen@ess.fi

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo käyttänyt ilmaisen tutustumisjaksosi?

Tilaa ESS Verkko nyt 4 kk vain 10 € / kk

(norm. 14,50 € / kk)

Oletko jo tilaaja?

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen