Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kotimaa

Jari Sillanpää myöntää huume-epäilyn – pyytää anteeksi ja kertoo, että työt jatkuvat normaalisti

Sillanpään mukaan hänen työnsä jatkuvat normaalisti. LEHTIKUVA / IRENE STACHON

Laulaja Jari Sillanpää myönsi torstai-iltana Facebookissa, että hänen epäillään syyllistyneen huumausaineen vaikutuksen alaisena ajamiseen. Sillanpään mukaan kyse oli vähäisestä määrästä.

– Lehdissä on kirjoitettu, että minun epäillään syyllistyneen huumausaineen vaikutuksen alaisena ajamiseen. Tämä pitää paikkansa, vaikka kyseessä olikin hyvin vähäinen määrä, hän kirjoitti Facebook-sivullaan.

Sillanpään mukaan oli ajattelematonta lähteä liikenteeseen. Hän kertoo Facebookissa, että koki olleensa tilanteessa täysin ajokykyinen. Sillanpää pyytää toimintaansa anteeksi.

– Tiedostan elämän rajallisuuden, ja intohimoisena ihmisenä hakeudun helposti uusien kokemusten pariin. Kunpa olisikin voimaa ja ymmärrystä tehdä elämässä aina vain oikeita valintoja, hän kirjoitti Facebookissa.

Sillanpään mukaan työt jatkuvat normaalisti. Hän kertoo valmistautuvansa konserttikiertueeseen, jonka jälkeen tammikuussa on edessä loma. Paluu keikkalavoille tapahtuu sen jälkeen keväällä.

Sillanpää on mukana myös Nelosella parhaillaan esitettävässä Vain elämää -ohjelmasarjassa.

MTV: Autosta löytyi huumetta

MTV:n uutiset kertoi aiemmin torstaina, että poliisi löysi Sillanpään autosta kristalliksi epäiltyä metamfetamiinia kiinni otettaessa. MTV:n mukaan Sillanpää on epäiltynä myös huumausainerikoksesta ja lopullinen varmuus aineesta saadaan laboratoriotutkimuksissa.

Iltalehti uutisoi aiemmin viikolla, että Sillanpään epäillään ajaneen huumausaineen vaikutuksen alaisena tiistai-iltana. Iltalehden tietojen perusteella Sillanpään epäillään käyttäneen amfetamiinia.

Iltalehti kertoi, että poliisipartio kiinnitti huomiota epävarmasti käyttäytyneeseen autoilijaan Helsingin keskustassa Lönnrotinkadulla. Poliisit pysäyttivät autoilijan, joka paljastui Sillanpääksi.

– Lehtien uutisointia haluan kommentoida sen verran, että "törttöilyksi" kutsuttu liikennerikkomukseni oli tosiasiassa keltaisen viivan ylitys, kun ohitin pysäkillä seisovan bussin toisen auton vanavedessä, kirjoitti Sillanpää torstaina Facebookissa.

Sillanpään lausunnosta kertoivat torstai-iltana Iltalehti ja Ilta-Sanomat.

Metamfetamiini on usein vahvempaa kuin amfetamiini. Kristallimaista metamfetamiinia käytetään tyypillisesti polttamalla, ja ainetta pidetään yleisesti vaarallisena ja koukuttavana.

STT

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X