Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kotimaa

Suomen toinen Neste K Burger King -liikenneasema avautui tänään Lahteen - Kivistönmäellä on myös autojen itsepalvelupesula

Kivistönmäen liikenneaseman kauppias Jokke Väisänen kertoo, että asemalle tulee autopesula, pieni kauppa, pikaruokaravintola ja kahvila. Kuva: Katja Luoma

Lahden Kivistönmäelle avataan torstaina Keskon ja Nesteen uuden konseptin mukainen liikenneasema, johon tulee Burger King -ravintola. Avajaisia vietetään kello 11 alkaen.

Tämä on Suomen toinen Neste K Burger King -asema. Ensimmäinen avattiin kesällä Lappeenrantaan. Vuoden loppuun mennessä avataan vielä kolme samanlaista liikenneasemaa.

Kivistönmäen vanha Neste-huoltoasema koki neljän kuukauden aikana täyden remontin.

- Autojenpesu on minulle sydämen asia ja halusin myös Burger King -ravintolan. Lahdessa nämä molemmat toteutuivat, kertoo kauppias Jokke Väisänen.

Hänellä on liikenneasema myös Järvenpäässä.

Kivistönmäellä on uusi pesukatu, jossa konelinja pesee useita autoja kerralla. Myös autojen itsepalvelupesula modernisoitiin.

- Sitä on kysytty ja odotettu kovasti.

Autohuoltoa ei ole, mutta polttoaineen jakelu jatkuu ja myynnissä on autotuotteita.

Asemalla on myös kahvila ja pieni K-kauppa. Kahvilalla ja Burger Kingillä on yhteensä 60 asiakaspaikkaa. Asemalle on palkattu 42 työntekijää.

Vanha Neste-huoltoasema remontoitiin täysin neljän kuukauden aikana, kertoo kauppias Jokke Väisänen. Vessoissa on maisemaseinä ja rauhallista luontomusiikkia. Kuva: Katja Luoma

Paikka vilkasliikenteisen kadun ja kauppojen lähellä kiinnosti Burger Kingiä. Ketjulla on myös hyviä kokemuksia pari vuotta sitten avatusta keskustaravintolasta Lahdessa.

- Uusia paikkoja avataan kovalla tahdilla. Kivistönmäki on 33. ravintolamme Suomessa, ja vuoden loppuun mennessä niitä on yli 40, kertoo Burger Kingin ketjujohtaja Mikko Mollberg Restel Fast Foodilta.

Liikenneasema kaikkine toimintoineen on avoinna aamusta iltayhteentoista. Burger Kingin autokaista palvelee vuorokauden ympäri.

- Jos kysyntää riittää, myös autojen pesumaailma voisi olla 24 tuntia auki, kauppias Väisänen sanoo.

Nina Räty
nina.raty@ess.fi

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X