Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kotimaa

Formula 1 -kisan vip-väki nauttii Vellamo-vettä Heinolasta - "Oli kai pakko nipistää itseään, että tällainen mahdollisuus tarjoutui"

Puhdasta suomalaista vettä nautitaan Formula 1 -kisojen Singaporen gp-kisan vip-tiloissa syyskuun puolivälissä. Kuva: ESS/Arkisto

Syyskuun puolivälissä ajettavan Formula 1:n Singaporen gp:n vip-tiloissa urheilun ja viihteen supertähdet, media ja liike-elämän vaikuttajat nauttivat Heinolan Viikinäisten syväkaivosta nostettua vettä.

Formula 1:n virallinen vip-juhlien järjestäjä Amber Lounge on kutsunut Vellamo-kivennäisveden yhteistyökumppanikseen Singaporen kisaan.

Vellamo-tavaramerkin ja Viikinäisissä sijaitsevan syväkaivon käyttöoikeudet omistavan Ice Age Waterin osakas ja hallituksen puheenjohtaja Pekka Kari kertoo, että yllätys oli iso, kun Amber Loungesta otettiin yhteyttä.

- Oli pakko hieman nipistää itseään, sillä en meinannut uskoa todeksi, että tällainen mahdollisuus tarjoutui näin äkkiä. Kai tässä jonkinlainen kierrosennätys kirjattiin.

Amber Lounge olisi halunnut heinolalaista vettä jo toukokuussa Monacossa ajettuun kisaan, mutta toimitus ei vielä silloin onnistunut.

- Meille tarjotaan maailmanluokan mahdollisuutta, ja minä joudun sanomaan, että emme pysty toimittamaan, emme mitenkään ennen syyskuuta, ennen kuin tuotanto saadaan käyntiin. Onneksi saimme sovittua samassa yhteydessä, että olemme mukana Singaporessa, sanoo Vellamon tuotannosta vastaava Samuel Sarja.

Viikinäisten kaivon mineraalipitoinen vesi on keskimäärin 8 000 vuotta vanhaa, ja noin 30 prosenttia siitä on jääkauden ajalta.

Yhtiön osakas Antti Mäkelä luottaa Vellamon valttikorttiin, suomalaisuuteen.

- Suomen puhdas luonto on maailmalla käsite, ja formulafanit rakastavat suomalaisten formulakuskien aitoutta.

Mäkelän mukaan yhtiö on tehnyt selvästi oikeita asioita, mutta paljon on vielä tehtävää.

- Meidän kautemme alkoi vasta nyt.

Krista Koivisto
krista.koivisto@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi