Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kotimaa

Lahtelaisräppäri Arttu Lindeman saa oman juoman - sen nimi suosikkibiisistä

Arttu Lindeman Kuva: Katja Luoma

Suureen suosioon noussut lahtelainen rap-artisti Arttu Lindeman saa oman juoman, jonka nimeksi on annettu hänen Läikkyy-hittinsä mukaisesti Läikky.

Juoma on matalahiilihappoinen mehujuoma, jonka maku ja pakkausilme on artistin itsensä suunnittelema. Makuna ovat tropiikin hedelmät.

Juomaa valmistaa ja jakelee suomalainen Leader Foods oy. Juoman innovaattorina on ollut muun muassa Summer up -festarin perustajana tunnettu konsulttiyhtiö Mustonen&Hakala oy.

Arttu Lindeman, 20, teki valtakunnallisen läpimurron viime vuonna. Tubettaja ja räppäri sai alkuvuonna Emma-gaalassa Vuoden artistin palkinnon. Hänen vielä nimeämätön debyyttialbuminsakin on ylittänyt jo platinalevymyynnin rajan neljällä ensimmäisellä sinkulla. Kaikki singlet ovat olleet Suomen Spotify-listan kärjessä, ja niitä on striimattu 20 miljoonaa kertaa. Kevään aikana Lindeman on tähdittänyt myös omaa ohjelmaansa TV5:llä.

- Vuosi on ollut aivan huikea! Homma on lähtenyt lentoon ja Vuoden artisti -palkinto huipensi jo monta asiaa, vaikka matka onkin vielä aivan alussa. Haluan pitää homman mielenkiintoisena ja tehdä monenlaisia juttuja.

ESS
online@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi