Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kotimaa

Innokkaimmat laskettelijat pääsivät vielä pääsiäisenä Purnun rinteille

Purnun rinteet olivat hyvässä kunnossa vielä pääsiäisenäkin. Kuva: Katja Luoma

Innokkaimmat laskettelijat pääsivät jatkamaan harrastustaan vielä pääsiäisenä Hartolan Purnussa. Yöpakkasten hyväkuntoisina säilyttämät rinteet olivat auki pitkäperjantaina, lauantaina ja pääsiäissunnuntaina, mutta ne eivät avaudu enää toisena pääsiäispäivänä.

Purnun toimitusjohtaja Kari Åkman kertoi pari viikkoa sitten, että tuolloin suljettu hiihtokeskus avataan pääsiäiseksi, jos säät sen sallivat. Messilä sen sijaan päätti lopettaa kautensa huhtikuun alussa.

Purnussa kahvilaa pitävä Pekka Sampo kertoo, että Hartolassa on ollut pääsiäislaskettelijoita "aika hyvin". Laskettelemaan ei kuitenkaan enää välttämättä lähdetty, jos oma kotipiha vihersi ja krookukset jo lähes kukkivat.

- Purnun rinteet ovat olleet hyvässä kunnossa, lunta vielä joka paikassa.

Suurin osa pääsiäisajan laskettelijoista oli Purnun vakioasiakkaita lähiseudulta, mutta jonkin verran oli kauempaakin tulleita vieraita.

- Kahviossa kävi lisäksi joitakin perhekuntia ja seurueita, jotka olivat autolla liikkeellä ja päättivät pysähtyä katsomaan paikkaa.

Purnun hiihtokeskus suljettiin ja kausi päätettiin sunnuntaina kello 17. Muutama tunti sitä ennen kahviossa oli jäljellä enää muutamia tuotteita.

- Kaapit olivat jo aika tyhjät. Pulliakin oli enää muutama.

Huhtikuun alussa Kari Åkman totesi hiihtokeskuksen tämän talvikauden olleen keskiverto. Kausi päästiin aloittamaan tavallista aiemmin, mutta maaliskuussa tahti hiljeni, kun lumi katosi kotipihoilta.

Marja-Liisa Aidantausta
marja-liisa.aidantausta@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Aiheet:

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi