Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kotimaa

Kärkölässä tulipalo kuivatuskoneessa Koskisella

Päijät-Hämeen pelastuslaitos sai hälytyksen Kärkölässä puunjalostusteollisuuden yritys Koskisen oy:llä olevasta tulipalosta sunnuntaina aamukahdeksalta.

Palo oli kuivauskoneen sisällä, ja se saatiin suurelta osin sammutetuksi koneen omalla sprinklerijärjestelmällä. Palomiesten sammutettavaksi jäi jonkin verran palopesäkkeitä.

Päivystävä palomestari kiitteli ammattitaitoisen henkilökunnan saaneen palotilanteen hyvin hallintaan. Paikalla oli alle kymmenen henkeä tehtaan henkilökuntaa, ja heistä osa hengitti jonkin verran savua. Ensihoito tarkasti näiden ihmisten vointia paikan päällä.

Ensitietojen perusteella paikalle lähti huomattava määrä pelastuslaitoksen kalustoa ja henkilöstöä, mutta osa käännettiin takaisin jo näiden ollessa matkalla kun suurempaa paloa paikalla ei ollut.

Tehtaan ulkopuolelle palo näkyi lähinnä savunpoistoluukkujen aukaisuna ja niistä tulleena savuna ja paloautojen paikallaolona.

Pelastuslaitokselta todettiin, että palo keskeyttää kuivatuskoneen käytön joksikin aikaa, mutta suuria aineellisia vahinkoja laitteen sisälle jääneestä palosta ei syntynyt.

Timo-Pekka Heima
timo-pekka.heima@ess.fi

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen