Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kotimaa

Kärkölässä tulipalo kuivatuskoneessa Koskisella

Päijät-Hämeen pelastuslaitos sai hälytyksen Kärkölässä puunjalostusteollisuuden yritys Koskisen oy:llä olevasta tulipalosta sunnuntaina aamukahdeksalta.

Palo oli kuivauskoneen sisällä, ja se saatiin suurelta osin sammutetuksi koneen omalla sprinklerijärjestelmällä. Palomiesten sammutettavaksi jäi jonkin verran palopesäkkeitä.

Päivystävä palomestari kiitteli ammattitaitoisen henkilökunnan saaneen palotilanteen hyvin hallintaan. Paikalla oli alle kymmenen henkeä tehtaan henkilökuntaa, ja heistä osa hengitti jonkin verran savua. Ensihoito tarkasti näiden ihmisten vointia paikan päällä.

Ensitietojen perusteella paikalle lähti huomattava määrä pelastuslaitoksen kalustoa ja henkilöstöä, mutta osa käännettiin takaisin jo näiden ollessa matkalla kun suurempaa paloa paikalla ei ollut.

Tehtaan ulkopuolelle palo näkyi lähinnä savunpoistoluukkujen aukaisuna ja niistä tulleena savuna ja paloautojen paikallaolona.

Pelastuslaitokselta todettiin, että palo keskeyttää kuivatuskoneen käytön joksikin aikaa, mutta suuria aineellisia vahinkoja laitteen sisälle jääneestä palosta ei syntynyt.

Timo-Pekka Heima
timo-pekka.heima@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi