Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kotimaa

Matti Nykänen, Sibeliusta ja muotoilua - kisojen aikaan monipuolista viihdettä tarjolla eri puolilla kaupunkia

Matti Nykänen tulee taas - tällä kertaa Yökerho Armaaseen. Kuva: Vesa Tapiola

Lahdessa tapahtuu muuallakin kuin varsinaisella kisa-alueella läpi MM-kisojen.

Monet keskustan ravintolat ja muut tapahtumanjärjestäjät ilmoittavat omista tapahtumistaan vasta ihan kisojen kynnyksellä, mutta varmaa on, että kisavieraille riittää viihdykettä.

J. Karjalainen avaa keikkakeväänsä Mössöllä 23.2. Lauantaina 25.2. Sibeliustalon Finlandia-klubilla on Disco Ensemble ja samana päivänä Katu-klubilla Kasmir. Nuorison suosikki Robin heittää 4.3. kaksi keikkaa Katu-klubilla.

H16 Live Klubilla järjestetään After ski partyja kuutena iltana kisojen aikaan. 24.2. kisahuumaa lietsovat Brädi ja Jannika, muina tapahtumailtoina House Bänd Jimmy Cola.

Ravintola Teerenpelissä on tarjolla ohjelmaa monena iltana, trubaduuri ja dj esiintyvät. MM-kisojen avajaisiltana Yökerho Armaan lavalle nousee Matti Nykänen ja seuraavana keskiviikkona Dingo-legenda Neumann akustisine trioineen.

Lahden kaupunginteatterin ohjelmisto pyörii kisojen aikana normaalisti hiihtolomaviikkoa lukuun ottamatta. Sibeliustalolla on monta konserttia, erityisesti kisavieraita ajatellen ohjelmistosta voi poimia Sibelius Finland Experience -konsertin 27.2. Pikkuteatterilla Swing It! -kuoro esittää urheiluaiheisia kappaleita 24.2. Lahden Pesäkalliossa järjestetään iltapäivätanssit 26.2.

Talviterasseja on kaupunkiin tulossa useita. Luvan ovat hakeneet esimerkiksi Teerenpeli, Brygga, Seurahuone, Amarillo, Hanhenpoika, Tirra-Torvi, Martina, Wanha Mestari, Iloinen Kulkija ja Pub Pieni Karhu. Santa Fe on tehnyt diilin omasta terassistaan kisajärjestäjän kanssa.

Näiden lisäksi torin ympäristöön on tulossa pop up -baareja. Murtsikka Cafe-Bar-Shop tarjoaa viidentoista lähiruokayrittäjän tuotteita osoitteessa Aleksanterinkatu 13. Podium-baari avaa Aleksanterinkatu 1:ssä. Roux tuo kisojen ajaksi torille keittoa ja kuumia juomia tarjoavan pisteen.

Muotoiluun keskittyvän Lahti Design Weekin putiikit & pop-upit ovat avoinna 27.2.-5.3.

Lisätietoja esimerkiksi: www.kisakaupunki.fi; menoinfo.fi

Leila Mehto
leila.mehto@ess.fi

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X