Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kotimaa

Lahtelainen Jaakko Parkkali valittiin Suomen suosituimmaksi tubettajaksi - "En olisi osannut unissanikaan tätä odottaa"

Lahtelainen Jaakko Parkkali äänestettiin Suomen suosituimmaksi tubettajaksi. Kuva: Kuvakaappaus Youtubesta

Vasta vuoden tubettanut lahtelainen Jaakko Parkkali valittiin lauantaina sekä vuoden tähtilupaukseksi että vuoden suosituimmaksi tubettajaksi. Palkinnot jaettiin Tubecon Awardsissa, jossa palkitaan Suomen suurimmat Youtube-tähdet.

- Ihan huikeat fiilikset. Ei sitä pystynyt aluksi käsittämään, kun ihmiset huusi ja taputti, muistelee Parkkali lauantaista gaalaa.

Tähtilupaus-tittelistä hän oli hieman uskaltanut haaveillakin, mutta Yleisön suosikki -palkinto tuli täytenä yllätyksenä.

- En olisi osannut unissanikaan tätä odottaa!

Parkkali on vlogannut vasta vuoden. Hän aloitti Youtube-uransa vierailemalla ystävänsä Arttu Lindemanin videoilla. Viime kesänä nuoret miehet tekivät Parkkalille ensimmäisen oman videon.

Suosio lähti kasvuun nopeasti. Nyt Parkkalin kanavalla on jo yli 118 000 seuraajaa. Suuren kiitoksen tästä Parkkali antaa parhaalle ystävälleen.

- Kiitos tästä menee tosi paljon Artulle. Teemme tosi paljon juttuja kimpassa, hän kehuu ystäväänsä, joka oli Tubeconin yksi pääesiintyjistä.

Karismaa ja hyvää energiaa

Ei Parkkalin kaltaiseen suosioon kuitenkaan pääse pelkästään tunnetun ystävän avulla. Tubettajat äänestivät keskenään Tähtilupaus-tittelistä. Parkkalin voittoa perusteltiin muun muassa valloittavalla karismalla ja hyväntuulisella meiningillä.

Yleisö perusteli Parkkalin valintaa vuoden suosituimmaksi tubettajaksi muun muassa näin:”Jaakko on niin energinen ja hauska. Aina kun katson hänen videoita tulee hyvä mieli ja arkiset asiat unohtuvat.” ”Jake on youtuben hauskin siltä tulee todella hyvää sisältöä ja sillä ei oo noussu kusi päähä.” ”Koska Jake on on ehdottomasti suomen innostavin ihminen ja hän on varmasti tuonut iloa jokaisen joka häntä seuraa arkeen. Jaken energisyys ja positiivisuus on asia mitä tarvitaan lisää suomeen.”Parkkali valmistui keväällä. Tämän kesän hän on tehnyt videoita ja nauttinut kesästä.

Youtuben osalta Parkkalin suunnitelmat ovat selvät.

- Tehdään vielä isompia juttuja. Koetamme parantaa videoiden laatua ja tehdä jotain aivan uutta.

Heidi Asplund
heidi.asplund@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi