Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kotimaa

Kosken sissit rekrytoi "vahvoja miehiä joilla on taisteluosaamista" - katupartio aikoo turvata aikuisten naisten iltajuoksuja

Talkoopohjalta toimivan turvapartion jäsenet aikovat liikkua tunnistamattomina, siviilivaatteissa. Kuva: Colourbox.com

Hämeenkoskella aloittaa ensi maanantaina toimintansa turvapartio, kertoo Kosken sissit -niminen ryhmä tiedotteessaan. Ryhmä aikoo turvata paitsi lasten ja nuorten koulumatkoja, myös aikuisten naisten iltajuoksuja.

Lisäksi vanhusten turvallinen liikkuminen aiotaan taata kylän keskustan alueella.

Kosken sissit perustelee toimintaansa turvapaikanhakijoiden aiheuttamalla uhkalla. Partion nimettömien taustahenkilöiden mukaan "uhka tulee Lammin suunnalta eikä (Lahden) Hennalasta, koska se sijaitsee niin kaukana". Valvonta aiotaankin ulottaa Lammille saakka.

Talkoopohjalta toimiva turvapartio aikoo liikkua kylillä siviilivaatteissa. Näin se aikoo sivuuttaa "viranomaisten mahdollisen vainon". Samasta syystä partion jäsenten nimiä ei anneta julkisuuteen eikä toimintaa rekisteröidä.

Jäseneksi Kosken sissit kertoo ottavansa vain vahvoja miehiä, joilla on taisteluosaamista ja kokemusta itsepuolustuksesta.

Kosken sissit kertoi alkavasta toiminnastaan Etelä-Suomen Sanomille nimettömässä, postitse tulleessa tiedotteessa. Mukana ei ollut yhteystietoja. Partiointia perustellaan maan hallituksen kyvyttömyydellä taata kansalaisten turvallisuus.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X