Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kotimaa

Paavolan CM:n kotiinkuljetuskokeilu päättyy - Näin moni kuljetus saatiin joukkoistettua

Satu Lähteenoja kokeili ensimmäisenä kauppakassin kotiinkuljetusta Lahdessa huhtikuun lopulla. Ostokset toi Jacob Kallas skootterillaan. Kuva: Pertti Louhelainen

K-citymarket Lahti Paavolan Tilaa ja Nouda -verkkopalvelun ja PiggyBaggy-tavarakimppakyydin kotiinkuljetuskokeilu on päättynyt suunnitellusti. Jatkon mahdollisuutta selvitetään.

Kokeilun aikana toteutettiin Suomen ensimmäiset verkkoruokakaupan joukkoistetut kotiinkuljetukset. 2,5 kuukautta kestäneen kokeilun aikana K-citymarket Lahti Paavolan kaikista verkkotilauksista 43 prosenttia sisälsi myös tavarakimppakyytikotiinkuljetuksen. Kaikki tavarakimppakyytitoimitukset toimitettiin perille sujuvasti.

90 prosenttia kotiinkuljetettavista ostoksista kuljetti perille kanssakaupunkilainen. Vain 10 prosenttia kuljetettavista ostoksista toimitettiin varakuljetusjärjestelyllä, ja sekin toimi moitteetta.

PiggyBaggyn mukaan asiakastyytyväisyys on ollut korkealla ja kokeilulla on saatu tarvittava kokemus palvelumallin laajentamiseen. Myös ikäihmisille suunnattu puhelintilausmahdollisuus sai lämpimän vastaanoton.

- Tilasin toukokuussa kaksi kertaa ja kesäkuussa kaksi kertaa. Hirveän hyvä palvelu, kun minulle oli vasta tehty polvileikkaus. Nuoria mukavia ihmisiä kuljettajina, joilla oli aikaa jutella myös mukavia, kertoo yksi Paavolan Citymarketin verkkokaupan kotiinkuljetusasiakkaista PiggyBaggyn mukaan.

Kauimmaksi viiden euron korvauksella ostoksia tavarakimppakyytikuljettaja vei 5,7 kilometrin päähän Paavolasta Lahden Riihelään. Myös ihan K-citymarketin vieressä 230 metrin päässä palvelu osoittautui todella tarpeelliseksi, koska näin lähelläkin palvelua tilattiin lyhyen kokeilun aikana neljä kertaa.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi