Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kotimaa

Mitä ihmettä tekee iso kontti Aleksilla?

Älykontista voi noutaa tavaroita ympäri vuorokauden. Kontti kököttää Aleksanterinkadulla Lahdessa kesäkuun loppuun saakka. Kuva: Katja Luoma

Lanun aukion tuntumaan Aleksanterinkadulle tupsahti tiistaina iltapäivällä kontti, jonka on tarkoitus kököttää siinä kesäkuun loppuun saakka.

- Se ei ole mikä tahansa kontti, vaan älykontti, jota käytetään kivijalkakaupan asiakaskuljetuksiin, selitti markkinointipäällikkö Henni Ahvenlampi uteliaille kaupunkilaisille. Älykontin on kehittänyt Ahvenlammen edustama CoReorient Oy, joka tuottaa myös tavarakimppakyytipalvelu PiggyBaggyä.

- Maailma muuttuu. Ei voi odottaa, että kaikki asiakkaat tulisivat Benjamin Maatilatorille Kausalaan, vaan meidän on toimitettava tuotteet heille kätevällä tavalla, sanoi kokeilussa mukana oleva yrittäjä Ismo Eerola.

Puuhan aloitti tiistaina seitsemän yritystä, ja mukaan voi ilmoittautua vielä muutama yritys lisää.

Älykontti on tuotteiden nouto- ja toimituspiste, jossa voi asioida myös liikkeiden olleessa suljettuna. Kokeilun aikana lahtelaiset voivat lisäksi hyödyntää PiggyBaggyn tavarakimppakyytiä ostosten kotiinkuljetuksissa.

Hanna Leppänen
hanna.leppanen@mediataloesa.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi