Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kotimaa

Heidi Pakarisen postimerkki myytiin heti loppuun - katso video

Tangokuningatar Heidi Pakarinen aiheutti yleisöryntäyksen tiistai-iltapäivänä Lahden Trion postiin. Siellä julkaistiin Vesijärvisäätiön uudet tukituotteet eli Pakarista esittävät postimerkki ja postikortti.

Pakarinen allekirjoitti kortteja, joissa oli uusi postimerkki ja joihin lyötiin päivän postileima. Lämminhenkisessä tapahtumassa kävi noin 200 asiakasta, ja ensimmäinen erä, 400 postimerkkiä, myytiin kahdessa tunnissa loppuun.

- Jouduimme lopuksi jopa rajoittamaan yhdelle ostajalle myytävien merkkien määrää, kertoo Lahden Postimerkkikerhon puheenjohtaja Pekka Taitto.

Postimerkki ja -kortti tehtiin Lahden Postimerkkikerhon aloitteesta. Toinen erä omakuvamerkkejä on tilattu, mutta sen toimittaminen viivästyy.

Merkit oli tarkoitus saada myyntiin myös Suomen suurimpaan filatelistien tapahtumaan LAPOEX2015:een, joka järjestetään tänä viikonloppuna Lahden Fellmanniassa.

- Tämä on järjetöntä. Saamme toisen erän vasta ensi maanantaina, eli se ei ehdi näyttelyyn. Postissa on vain yksi ihminen, joka pystyy tekemään näitä omakuvamerkkejä ja hän ei ole nyt töissä, Taitto hermoilee.

Tilauksia Heidi Pakarinen -postimerkistä on jo paljon, ja Taitto arvioi, että lopullinen tilausmäärä nousee muutamaan tuhanteen.

Omakuvapostimerkin tilaushinta on 1,90 euroa. Sitä myydään kolmella eurolla. Erotus jaetaan Vesijärvisäätiölle ja näyttelykustannuksiin.

Kun postimerkkejä saadaan lisää, ne tulevat myyntiin Karirannan kahvilan viereen Ulpukka-kauppaan ja Sibeliustaloon.

Nina Räty
nina.raty@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi