Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kotimaa

60 tuntia nukkumatta - Lihamuki ahtoi uuden Suomen ennätyksen!

LiMun studiossa Muotsikalla. Kuva: Elias Lahtinen

Lahden ammattikorkeakoulun kampusradio Lihamuki on tehnyt historiaa vetämällä Suomen pisimmän yhtäjaksoisen radiolähetyksen. Opiskelijat Lauri Kivijärvi, Asad Ali, Suzana Bincl ja Miika Mäkitalo valvoivat ennätykselliset 60 tuntia suorassa radiolähetyksessä. Aiempaa Suomen ennätystä piti hallussaan YleX 55 tunnin lähetyksellä.

Tempaus oli osa kansainvälistä World Radio Challenge tapahtumaa, jossa kampusradiot kahdeksasta maasta kilpailivat maailman pisimmästä ja parhaasta radiolähetyksestä. Kilpailun tavoitteena oli 72 tunnin show.

LiMu Radio oli ainut tiimi, joka ei nukkunut lähetyksen aikana lainkaan.

- Muut maat ovat keränneet viiden minuutin taukoja ja nukkuneet jopa tunnin torkkuja lähetyksen välissä, LiMu Radiosta kerrottiin.

60 tunnin ennätyslähetys piti sisällään muun muassa julkkisvierailuja, pilapuheluita ja levyraatia. Kilpailijat pysyivät hereillä energiajuoman, kahvin ja monivitamiinien voimalla. Ruokahuollosta vastasi paikallinen sponsori

Lähetys päättyi perjantaina 9. toukokuuta kuudelta aamulla.

- 60 tunnin lähetyksen jälkeen nukkumatta tiimimme on päättänyt lähteä kilpailusta Suomen ennätys taskussa! Suuret kiitokset kaikille kuulijoille ja kaikille aktiivisille shoutboxissa, Twitterissä ja Facebookissa. Suuri kiitos myös paikalla olijoille sekä tukijoukoille! LiMu Radio viestitti kuulijoilleen.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Asiasanat:

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi