Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kotimaa

Brädi: Olen seurannut kiusaamista läheltä ja nähnyt, mitä se aiheuttaa

Brädi ja Sini Tarkkinen kampanjoivat koulukiusaamista vastaan. Kuva: Katja Luoma

Lahtelainen hiphop-artisti Brädi haluaa esimerkillään muistuttaa, että koulukiusaaminen on väärin. Brädi on keulakuvana Päijät-Hämeen poliisilaitoksen ja sisäasiainministeriön kiusaamisen vastaisessa Nyt riittää -hankkeessa.

- Kun lähipoliisikoordinaattori Vesa Okkola otti yhteyttä ja kysyi, olisinko kiinnostunut tulemaan mukaan kiusaamisen vastaiseen työhön, mietin ehkä sekunnin verran ja vastasin, että tietenkin olen. Minua itseäni ei ole kiusattu, mutta olen seurannut läheltä ja nähnyt, mitä se aiheuttaa. Haluan olla tukemassa kiusaamisen vastaista työtä kaikin tavoin, Brädi sanoo.

Artisti on törmännyt kiusaamiseen myös muusikon työnsä kautta.

- Saan paljon fanipostia, jossa nuoret kertovat, että musiikkini on auttanut jaksamaan vaikeiden kiusaamistilanteiden yli. Se tuntuu hyvältä.

Brädi kertoo olleensa keikkailemassa hyvän ystävänsä Cheekin kanssa laivalla vähän aikaa sitten. Silloin puheeksi tuli myös kiusaamisasiat.

- Paljastui, että meidän molempien dj:t ovat olleet pahasti koulukiusattuja aikoinaan. Haluan kertoa kaikille nuorille, jotka nyt kamppailevat asian kanssa, että asiasta pitää puhua ja siitä voi selvitä ja menestyä myöhemmin elämässään hyvin, vaikka olisikin joskus tullut kiusatuksi, Brädi sanoo.

Heidi Nikunen
heidi.nikunen@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi