Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kotimaa

Työpiste vaikka vain päiväksi vuokralle Lahden coworking-tilasta

Lahden keskustassa avautui helmikuussa kaupungin ensimmäinen coworkingtila co/Malski. Tästä Kulmakadulla toimivasta monitilatoimistosta voi vuokrata tilapäisiä työpisteitä vaikka päiväksi tai kuukausiksi. Samoin vuokrataan kokous- ja neuvottelutiloja.

Coworking eli rinnakkaistyöskentely on maailmalla leviävä uudenlainen ilmiö. Se tarkoittaa, että tarjolla on muunneltavia tiloja erilaisia työtarpeita varten.

Kulmakatu 5:ssä on käytettävissä yhteensä 400 neliötä. Asiakkaat voivat käyttää siellä myös muun muassa kopiointipalvelua, kahvitarjoilua sekä pitää näyttelyitä ja tapahtumia.

Syksyllä tiloissa avataan galleria ja myymälä.

Luovat ry:n hallinnoima hanke on luovien alojen koulutus- ja kehityshanke, jossa on mukana myös Lahden ammattikorkeakoulu.

Sisustusarkkitehtuuria Lahdessa opiskeleva Riikka Manninen on ollut vahvasti mukana coworking-tilojen suunnittelussa. Siksi hän teki myös opinnäytetyönsä liittyen co/Malskiin.

Mannisen mukaan Kulmakadun tilat soveltuvat myös monialaiseen ryhmätyöskentelyyn, jossa esimerkiksi eri alojen opiskelijat voivat tavata ja tehdä yhteisiä projekteja.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 5,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
5,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi