Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kotimaa

Yle on juutalaisten vallassa ja Hitler oli rauhan mies - näin sanoo suomalaisen tavaratalon julkaisu

Jo aiemmin julkisuudessa ihmetelty tavarataloketju Kärkkäisen Magneettimedia-julkaisu puhkuu juutalaisvihaa uudessa lehdessään. Oman osansa saa YLE, joka lehden mukaan on kansainvälisen juutalaisen salaliiton vaikutuspiirissä.

Otsikolla "Suomi länsivaltojen uhrina Stalinille vuosina 1939 - 1940" julkaistu tarina kertoo oman tulkintansa toisen maailmansodan tapahtumista. Artikkelissa kuvataan tieteellisestä historiankirjoituksesta totaalisesti poikkeava kertomus, jossa "valheellisen propagandan avulla Saksa leimattiin sotaan syylliseksi, vaikka Saksa pyrki ratkaisemaan tilanteen rauhanomaisesti". Kirjoituksen mukaan Hitler oli ajettu nurkkaan, ja Englanti ja Ranska torpedoivat orastavan rauhan mahdollisuuden ja valitsivat suursodan.

Jutun tehnyt Markku Huutinen esittää historiallisen tarinan viereisessä jutussa nykypäivää koskevia salaliittoteorioita, ja syypäänä uuteen maailmanjärjestykseen, jossa Suomi ei ole enää itsenäinen valtio, ovat taas juutalaiset. Ylen Mannerheim-elokuvaan, aihetta koskevaan uutisointiin ja animaatioelokuvaan Uralin perhonen löytyy tuttu syyllinen: "Sionistisen eliitin vaikutuspiiriin kuuluva YLE-media heittää lokaa Mannerheimin päälle." Kirjoituksessa mainitaan useassa kohdassa lähteeksi Jew Watch (Juutalaisvahti) -niminen internetisivusto.

Kärkkäisen Magneettimedia-julkaisu herätti viimeksi huomiota valtakunnan mediassa viime kesänä vastaavanlaisen kirjoituksen takia.

Vuonna 2011 Skepsis ry antoi vuoden Huuhaa-palkinnon Tavarataloketju J. Kärkkäiselle ja Magneettimedia-lehdelle "uskomuslääkinnän, salaliittojen sekä virheellisen ja näennäistieteellisen tiedon levittämisestä".

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi