Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kotimaa

Ääniharava suivaantui Hollolan kokoomukseen - ero puolueesta

Hannu Siljander.

Hollolassa kunnallisvaaleissa viidenneksi eniten ääniä kerännyt liikkeenharjoittaja Hannu Siljander on jättänyt eroanomuksen kokoomuksen Hollolan kunnallisjärjestölle. Kunnallisjärjestöstä vahvistetaan, että eroanomus on jätetty tiistaina.

Kokoomuslaisista ehdokkaista Siljander sai vaaleissa toiseksi eniten ääniä.

Eroa edelsi maanantainen kokous, jossa kokoomus valitsi tulevan valtuustokauden kunnanhallitukseen esitettäviä nimiä. Kokouksessa Siljander jäi vaille kannatusta, eikä mahtunut esitettävien kunnanhallituksen jäsenten tai varajäsenten listalle.

Syyksi tilanteeseen kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtaja Arto Hottola kertoo Siljanderin ja muun valtuustoryhmän välisen luottamuspulan.

Hannu Siljander ei itse halunnut kommentoida asiaa keskiviikkona. Hän kertoi antavansa asiasta lehdistötiedotteen ensi maanantaina. Tiedotteesta selviää myös, millä tavalla hän aikoo jatkaa poliittista uraansa.

Kokoomus sai kunnallisvaaleissa 14 paikkaa Hollolan valtuustoon. Kokoomus säilyy edelleen valtuuston suurimpana ryhmänä myös 13 paikalla. Seuraavilla ryhmillä, keskustalla ja Perussuomalaisilla, on molemmilla kahdeksan paikkaa.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi