Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Uutiset

Tekijät tutuiksi

Tekijät tutuiksi: Toimittaja Millamari Uotila haravoi kaupungin kulttuurikenttää, sekä töissä että vapaalla

Kirja kulkee aina mukana. Lukeminen on paras tapa avartaa ajattelua, oppia uutta ja viihtyä. Ilman hyviä tarinoita elämä olisi yksipuolista ja väritöntä. Kuva: -

Esittelemme toimituksen työntekijöitä. Vuorossa on toimittaja Millamari Uotila.

Työskentelen... tällä hetkellä kulttuuritoimituksessa. Kirjoitan eri taiteen lajeista, mutta itselleni läheisiä ovat erityisesti musiikki ja kirjallisuus.

Olen työskennellyt myös Etlarin teematoimituksessa ja verkkodeskissä, jossa työhön kuuluu verkkojuttujen kirjoittamista ja julkaisua ja radiouutisten toimittamista.

Minulle toimittajan työssä tärkeintä on... nostaa esiin kiinnostavia ilmiöitä ja innostavia henkilöitä ja tarinoita. Koska kuulun toimituksen nuorimpiin, koen erityistehtäväkseni pitää esillä myös nuoria ja nuoria aikuisia kiinnostavia aiheita.

Toimittajan työhön innosti... ainekirjoitus. Lukiossa into suomen kieltä ja kirjoittamista kohtaan kasvoi, ja abivuonna mieleen hiipi ajatus, josko kirjoittamisesta voisi saada ammatin.

Vapaa-ajalla suuntaan... metsään, kirjastoon tai konserttiin. Tykkään myös värkätä erilaisia käsitöitä, katsoa mykkäfilmejä ja kiertää kirpputoreja.

Rakkain fiktiivinen hahmo on... Forrest Gump. Elokuva miehestä, jonka elämä kulkee halki historian suurtapahtumien, teki vaikutuksen jo lapsena, enkä ole lakannut rakastamasta sitä.

Lahti on... monipuolinen musiikkikaupunki. Elävää musiikkia on tarjolla paljon! Se yllätti minut iloisesti Lahteen muutettuani ja ilahduttaa yhä uudelleen.

Lue Millamari Uotilan juttuja täältä.

Lähetä palautetta ja juttuvinkkejä millamari.uotila@ess.fi.

Millamari Uotila
millamari.uotila@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi