Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Yleisurheilu

Ahkeralla tukeva johto Kalevan Maljan pisteissä

Yleisurheilukausi on ylittänyt SM-kisojen osalta puolivälin. Lahden Ahkeralla on tukeva johto Kalevan Malja -kilpailussa. Ahkeran pistemäärä viikonlopun menestyksekkäiden 16–17-vuotiaiden SM-kisojen jälkeen on 263, kun toisena oleva Jyväskylän Kenttäurheilijat on koonnut 244 pistettä ja kolmantena oleva Helsingin Kisa-Veikot tasan 200 pistettä. Kärkipari Ahkera ja Jyväskylä keräsi viikonlopun SM-kisoista kumpikin 93 pistettä.

Pisteisiin on tähän mennessä huomioitu viime syksyn SM-maraton, kevään maantie- ja maastojuoksut, Kalevan Kisat sekä nuorten SM-kisoista 16- ja 17-vuotiaiden sarjat. Jäljellä ovat vielä ensi viikonlopun SM-ottelut, elo-syyskuun vaihteen 19- ja 22-vuotiaiden SM-kisat sekä pistekilpailun huipentumana SM-viestit, joissa Ahkeran odotetaan jälleen näyttävän juoksuvoimansa.

Lahden Ahkera on voittanut Kalevan Maljan kolme kertaa, kaikki 2000-luvulla, viimeksi 14 vuotta sitten vuonna 2005. Vuodesta 1910 kilpaillun Kalevan Maljan säännöt ovat vuosien varrella jonkin verran muuttaneet muotoaan.

Aulis Tiensuu
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi