Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Yleisurheilu

Ahkeralla tukeva johto Kalevan Maljan pisteissä

Yleisurheilukausi on ylittänyt SM-kisojen osalta puolivälin. Lahden Ahkeralla on tukeva johto Kalevan Malja -kilpailussa. Ahkeran pistemäärä viikonlopun menestyksekkäiden 16–17-vuotiaiden SM-kisojen jälkeen on 263, kun toisena oleva Jyväskylän Kenttäurheilijat on koonnut 244 pistettä ja kolmantena oleva Helsingin Kisa-Veikot tasan 200 pistettä. Kärkipari Ahkera ja Jyväskylä keräsi viikonlopun SM-kisoista kumpikin 93 pistettä.

Pisteisiin on tähän mennessä huomioitu viime syksyn SM-maraton, kevään maantie- ja maastojuoksut, Kalevan Kisat sekä nuorten SM-kisoista 16- ja 17-vuotiaiden sarjat. Jäljellä ovat vielä ensi viikonlopun SM-ottelut, elo-syyskuun vaihteen 19- ja 22-vuotiaiden SM-kisat sekä pistekilpailun huipentumana SM-viestit, joissa Ahkeran odotetaan jälleen näyttävän juoksuvoimansa.

Lahden Ahkera on voittanut Kalevan Maljan kolme kertaa, kaikki 2000-luvulla, viimeksi 14 vuotta sitten vuonna 2005. Vuodesta 1910 kilpaillun Kalevan Maljan säännöt ovat vuosien varrella jonkin verran muuttaneet muotoaan.

Aulis Tiensuu
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi