Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Yleisurheilu

Sini Rajaniemi ja Ea Vuori Ahkeran kotikisojen mitalistit

Perjantai-iltapäivällä alkaneet tyttöjen ja poikien SM-kilpailut Lahden Stadionilla pääsivät lauantaina täyteen vauhtiinsa. Lähes 750 osanottajaa keränneet kisat ovat tarjonneet tiukkoja ja tasaisia mitalikamppailuja yllin kyllin.

Myös tulostaso on noussut kovaksi ja monia erilaisia ennätysnoteerauksia on tehty. Lappeenrannan Urheilumiesten Konsta Rutonen juoksi P15-sarjan 100 m aidoissa uuden upean SE-ajan 12,86 ja Someron Esan Max Lampinen heitti saman sarjan moukarissa vain viiden sentin päähän SE:stä tuloksella 76,94.

Ahkeran tyttöjuoksijat Sini Rajaniemi T15-sarjan 800 metrillä ajalla 2.19,76 ja Ea Vuori T14-sarjan 1500 m estejuoksussa ajalla 5.20,03 saavuttivat hopeiset mitalit ja jatkoivat Ahkeran näiden ”paraatimatkojen” perinteitä.

Hopealle pääsivät myös Ahkeran T14-sarjan moukarijoukkue Birgit Tuomola ja Sinja Johansson. Moukarin joukkuekilpailuissa Heinolan Iskun Siru Myllykangas ja Viivi Värilä sekä Ahkeran P14-sarjan Onni Rustholkarhu ja Akseli Helminen ottivat joukkuepronssia.

Joukkuepronssia saivat myös Ahkran T15-sarjan tytöt Tiina Järvinen ja Sohvi Laine kuulassa sekä Orimattilan Jymy P14-sarjan pojat Jim Herlevi ja Tuomas Toivonen pituudessa.

Aulis Tiensuu
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Asiasanat

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi