Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Yleisurheilu

Manniolle sotilaiden MM-titteli: Hilkulle se meni

Ari Mannio nousi viimeisellä heitollaan voittoon Kansainvälisen sotilasurheiluliiton (CISM) Maailmankisoissa.

Ari Mannio nousi viimeisellä heitollaan voittoon Kansainvälisen sotilasurheiluliiton (CISM) Maailmankisojen keihäänheitossa Etelä-Korean Mungyeongissa.

Mannio heitti viimeisellään 79,78 ja nousi mestariksi ohi Julio Cesar de Oliveiran. Brasilialainen johti kilpailua ennen viimeistä kierrosta tuloksella 78,62, joka riitti lopulta toiseen sijaan.

– Voittoa läksin hakemaan, mutta hilkulle se meni. Tiesin ennen viimeistä heittoa, että noille lukemille lentää, jos keihäs lähtee vähänkään sinne päin. Viimeisessä heitossa oli enemmän yritystä kuin taitoa, Mannio veisteli.

Maailmankisat ovat sotilaiden maailmanmestaruusmittelö. Manniolle mestaruus oli toinen. Edellisen hän voitti Rio de Janeirossa 2011.

Mungyeongissa kilpailtiin lämpimässä 25 plusteen asteen säässä. Mannio avasi kilpailun heittämällä 78,27, mutta sen jälkeen matkassa oli pieniä takkuja.

– Aika vaikeaa oli ja kolmannella kierroksella sattui olkapäähän niin kuin joku olisi puukolla lyönyt. Ei siellä silti mitään rikki ole, hermo vaan on pinteessä. Nyt on hyvää aikaa levätä se kuntoon, Mannio sanoi.

Saksan Johannes Vetter oli kolmas heitettyään 77,37. Suomen toinen edustaja Joni Karvinen oli kymmenes tuloksella 70,40.

Mungyeong, Etelä-Korea

Sotilaiden Maailmankilpailut:

Miehet, keihäs: 1) Ari Mannio Suomi 79,78, 2) Julio Cesar Oliveira Brasilia 78,62, 3) Johannes Vetter Saksa 77,37, 4) Julian Weber Saksa 77,34, 5) Dmitri Tarabin Venäjä 74,77,…10) Joni Karvinen Suomi 70,40.

Tapio Nevalainen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Asiasanat

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi