Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Yleisurheilu

Jaakko Erkinheimo Ahkeran valmennuspäälliköksi

Jaakko Erkinheimo aloittaa puolipäiväisenä valmennuspäällikkönä Ahkerassa marraskuun alusta. Kuva: Heikki Helin

Jaakko Erkinheimo aloittaa puolipäiväisenä valmennuspäällikkönä Ahkerassa marraskuun alusta. Urheilu-urallaan Erkinheimo on ollut SM-tason 10-ottelija. Valmennettavina hänellä on muun muassa viime kauden naisten 400 metrin Suomen mestari Sanna Aaltonen ja Helsingin EM-kisoissa Suomea edustanut Ville Wendelin.

Aikaisemmin hän on toiminut puolustusvoimissa ja Lahdessa Hämeen Rykmentin Urheilukoulussa yleisurheilijoiden vastuuvalmentajana 2005 vuodesta alkaen. Työnsä ohessa hän on kouluttautunut ammattivalmentajaksi sekä käynyt läpi Suomen Urheiluliiton kolmiportaisen valmennuskoulutuksen.

Lappajärveltä kotoisin oleva mies on harrastanut monipuolisesti urheilua nuoresta alkaen: painia, yleisurheilua ja pesäpalloa.

- Paras menestys on tullut kuitenkin yleisurheilussa. Olin ikäluokkani kärkeä seiväshypyssä 17-vuotiaaksi asti. Sen jälkeen aloin pikkuhiljaa panostamaan 10-otteluharjoitteluun. Parhaat saavutukseni ovat 27- ja 28-vuotiaana SM-pronssit 10-ottelusta vuosilta 2008 ja 2009, Erkinheimo kertoo.

Avustaja ESS
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi