Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu-uutiset

Suomi pienin muutoksin naisten MM-salibandyn pronssiotteluun

Suomi joutui taipumaan Ruotsille MM-välierässä. Lehtikuva / Vesa Moilanen

Suomen naisten salibandymaajoukkue pelaa tänään MM-pronssista, kun se kohtaa kello 14.30 alkavassa ottelussa Tshekin. Suomen maalilla jatkaa Tiltu Siltanen, joka pelasi erittäin hyvän ottelun eilisessä välierässä. Suomi taipui Ruotsille 4–5.

Flunssasta kärsinyt hyökkääjä Veera Kauppi nousee kokoonpanoon, mutta hänet on merkitty "vilttiketjuna" toimineeseen nelosketjuun yhdessä Alisa Pölläsen ja Meri-Helmi Höynälän kanssa.

Pöllänen pelasi vielä välierässä ykkösketjussa Ella Sundströmin ja Oona Kaupin kanssa, mutta nyt hänen paikkansa ottaa eilen kolmosketjussa pelannut Sara Piispa. Pöllänen on kärsinyt vakavista polvivammoista, ja hänen pelikuormaansa on säännöstelty Sveitsissä pelattavissa MM-kilpailuissa. Johanna Homi ottaa Piispan paikan kolmosketjun laidalta.

Suomi jahtaa 12. peräkkäistä MM-mitaliaan eikä ole koskaan jäänyt mitalisijojen ulkopuolelle vuonna 1997 alkaneen MM-historian aikana.

Kello 17.30 alkavassa loppuottelussa Ruotsi tavoittelee seitsemättä peräkkäistä maailmanmestaruuttaan. Vastustaja Sveitsillä on yksi MM-kulta.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi