Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu-uutiset

Kärppien ykkösketju löysi tehonsa KooKoota vastaan

Lammikon johtaman ykkösketjun hyökkääjät olivat jääneet maaleitta neljässä edellisessä pelissään Liigassa, mutta 6–3-voitossa KooKoota vastaan kärkimiehet käänsivät pelin oululaisille. LEHTIKUVA / ANTTI AIMO-KOIVISTO

Kärppien Juho Lammikon johtaman ykkösketjun hyökkääjät olivat jääneet maaleitta neljässä edellisessä pelissään jääkiekon Liigassa, mutta 6–3-voitossa KooKoota vastaan kärkimiehet käänsivät pelin oululaisille.

Neljä peliä pisteettömästi pelanneet Mika Pyörälä (2+0) ja Jesse Puljujärvi (1+2) löysivät tehonsa toisessa erässä. Tasatilanne vaihtui nopeasti Kärppien 4–1-johdoksi.

– Aikaisemmissa peleissä olemme pelanneet melkein paremmin kuin tänään, mutta nyt satuimme osumaan. Olimme tosi tehokkaita paikoissamme, Pyörälä sanoi.

KooKoolle peli oli erikoinen. Joukkue johti avauserän jälkeen ja hallitsi laukaisutilastoja, mutta yhtäkkiä Kärpät iski kiekon verkkoon jokaisesta paikastaan.

– Kärpät voitti meidät kymmenessä minuutissa. Se oli meiltä erittäin huono hetki, päävalmentaja Jussi Ahokas manasi joukkueen henkilökohtaisia virheitä toisessa erässä.

Maalivahtien torjunnat kertovat pelin kuvan. Kärppien Patrik Rybar torjui 37 kertaa ja KooKoon Henrik Haukeland 20 kertaa.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi