Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu-uutiset

Lukko tuhosi SaiPan huimalla tehohetkellään

Edellisen vieraskeikkansa Mikkeliin tehnyt, sitten kotiin palannut ja jälleen torstaiksi kauas Kaakkois-Suomeen yhden pelin takia matkustanut Lukko puristi jääkiekon liigapisteet SaiPalta luvuin 3–2. Vieras iski toisessa erässä reilussa kahdessa minuutissa kolme maalia.

Lukolle osuivat Linus Nyman, Ponthus Westerholm ja vihdoin maalannut Eetu Koivistoinen (1+1). Tuuletus todisti sen, että osuma lähetti niskassa olleen apinan maata kiertävälle radalle.

– Tuuletusta en ollut suunnitellut. Maali oli ottelun kannalta tärkeä. Olen yrittänyt työntää apinaa pois ja ajatella muita asioita. Ei se tietysti helppoa ole, Koivistoinen kertoi.

Viidessä pelissä peräkkäin avauserissä maaleitta jäänyt SaiPa ei toennut, ja Tomas Zaborskyn suoraan vetoon päättynyt rangaistuslaukaus kuvasti iltaa oivasti. Paikkoja joukkueella oli, mutta viimeinen silaus puuttui ajoittaisia väkeviä hetkiä lukuun ottamatta. Lukko oli riittävän terävä.

– 57 minuuttia hyvää, välillä erinomaista pelaamista. Saimme puhallettua ilmapallon toiseen erään, mutta jollain Lukko-pelaajalla oli neula, SaiPa-luotsi Tero Lehterä veisteli.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi