Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu-uutiset

Sport jatkaa vähämaalisia pelejään

Vaasan Sport ja Tampereen Tappara kohtasivat jo kolmannen kerran tällä kaudella jääkiekon Liigassa. Kaksi ensimmäistä peliä Tampereella päättyivät Tapparan voittoon, mutta torstaina oli Sportin vuoro voittaa jatkoajalla maalein 2–1 (0–0, 0–1, 1–0, 1–0).

– Kaksi ensimmäistä erää pelasimme hyvää jääkiekkoa ja peli pysyi kohtuullisen hyvin kasassa. Kun Sport sai saumansa, Sport käytti sen, tunnusti Tapparan päävalmentaja Jukka Rautakorpi.

Tappara esitteli uutena pelaajana kanadalaisen Steven Iacobellisin, jonka pelilupa-asiat olivat vihdoin kunnossa. Iacobellis oli sijoitettu Jere Karjalaisen ja Kristian Kuuselan keskushyökkääjäksi. Lähinnä ECHL-taustainen pelaaja näytti sopivan vallan mainiosti Tapparan kokoonpanoon.

Oli suoranainen ihme, ettei Tappara ratkaissut peliä toisessa erässä, jota se hallitsi mielin määrin. Sport pääsi yhä paremmin pelijuoneen mukaan kolmannessa erässä ja sai lopulta aikaan voittoon tarvittavat maalit.

– Näytti vähän Suomi–Neuvostoliitto-peliltä, ja me emme olleet se punakone. Mutta ensimmäinen kamppailu, joka pitää voittaa käydään pelaajien päässä, viittasi Sportin päävalmentaja Risto Dufva Sportin nousuun.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi