Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu-uutiset

Jarmo Saarela Vermon yllätysten arkkitehti

Hämeenkoskelaisen Jarmo Saarelan ajolinjat sattuivat Vermon keskiviikkoraveissa nappiin, ja sini-valkonutulle palkintona oli kaksi täysosumaa yllättäjähevosten rattailla.

Jarmo Saarelan ensimmäinen ykköstila tuli keskipitkän matkan kisassa, jossa kouvolalaisen Marko Lavin treenaama One Who Run ohitti kärjessä kiskoneen suosikki Fuscus H.L:n aivan viimemetreillä.

Toisen nappionnistumisensa Jarmo Saarela saavutti niin ikään tarkkaavaisen ajon päätteeksi, kun Sisusarjan pitkällä matkalla kisannut Pälvi Tuttu pääsi kiriinsä vasta maalisuoralla ja punnersi tasaisesta rintamasta parhaiten.

– Laitettiin kainalosuojat hevoselle, jolloin se oli varmempi ja paremman oloinen. Loppusuoralla tuntui tukalle, että päästäänkö pussista pois. Sitten hevonen tuli ihan hyvin maaliin, kun tilat sai, Jarmo Saarela kertoi Antti Veteläisen valmentamasta tammasta.

Stoneisle Ocean häikäisi

Tammatähti-lähdössä erottui muista ennakkokaavailuissa kolme osallistujaa, mutta parhaasta ei tarvinnut jossitella, kun voittajalta nähtiin erittäin vakuuttava suoritus. Isto Kuisman valmentama ja osaomistama Stoneisle Ocean antoi voimiensa puhua ja jyräsi parhaaksi keulahevosen rinnalta.

Santtu Raitala ohjasti Stoneisle Oceania ensimmäistä kertaa. Valtakunnallisen ohjastajaliigan kärkinimi nousi ajokkinsa kanssa johtavan Callela Lisbethin takaa hyvissä ajoin toiselle juoksuradalle ilman vetoapua. Siitä tamma meni maalisuoralla rajun esityksen päätteeksi menojaan.

– Hevosen kanssa aika yksimieleisiä oltiin, että minkälaista vauhtia on pidettävä, jos meinataan lähtö voittaa, ja vauhtikestävyys on tällä paras ominaisuus, Santtu Raitala oli hyvin perillä ajokkinsa vahvuuksista.

Toto64-kierroksen muut voittajat olivat Dont Press Send, Bring Me Brodde ja Anything For You. Täysosumalla voitti 30804,01 euroa. Viidellä oikein sai 174,42 euroa, neljällä 7,61 e.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi